Пуснаха билетите за мача Лудогорец – Локомотив (Пловдив)

снимка: Papalin4o Photography

Лудогорец пуска в продажба билетите за мача с Локомотив (Пд) от XXVIII кръг на efbet Лига, който ще се играе в събота (27 юни) от 21,00 ч. на „Хювефарма Арена“. За двубоя с пловдивския тим ще се продават билети според последната заповед на Министерството на здравеопазването, която разрешава максимум по 1000 души в един сектор на стадиона при запълване на 50 процента от капацитета му. Притежателите на абонаментни карти за сезон 2019/2020 г. ще влизат с тях на мача с Локомотив (Пд). 

Важно! Привържениците на Лудогорец, закупили билети за мача със „смърфовете“ ще имат право първи да се снабдят с входни талони за шампионското тържество, на което Лудогорец ще получи купата за деветата титла и по традиция ще има много изненади за феновете.

YouTube

Входните талони ще се продават на клубната база. ПФК Лудогорец съобщава още, че в събота ще работи и касата на улица „Васил Левски“. Гишето отваря в 16,00 ч. В деня на мача касата на сектор „Гости“ ще отвори в 19,00 ч.

Цените на билетите за мача с Локомотив (Пд) са следните:

Централна трибуна – 15 лв.
Сектор „В“ 3 и 4 блок – 15 лв.
Сектор „В“ 1,2,5,6 блок – 10 лв.
Сектор „А“ и „А1“ – 10 лв.
Трибуна „Моци – 8 лв.
Сектор „Гости“ – 8 лв.

За мача с Локомотив (Пд) се продават и семейни билети.

ПФК Лудогорец напомня, че по време на мача на стадион „Хювефарма Арена“ феновете трябва да сядат през една седалка,  за да се спази изискването за физическа дистанция. Родител с дете или по-голямо семейство може да седнат без ограничения. 

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]viber

Върни се горе