До 10 юли Община Разград очаква предложенията на гражданите за Плана за интегрирано развитие на Разград

снимка: Papalin4o Photography

До 10 юли се удължава срокът за попълване на анкетата, която е един от методите за подготовка на стратегическата част на Плана за интегрирано развитие на Община Разград 2021-2027 г. Тя трябваше да е валидна до днес, 6 юли, но, заради извънредната епидемични ситуация и за да получат възможност повече жители на общината да изразят своето мнение за развитието на Общината, срокът бе удължен. Анкетата може да се попълни онлайн на сайта на Община Разград, а също и на хартиен носител във фронт офисите на Община Разград, в кметствата и кметските наместничества по населени места в Община Разград, както и в Областния информационен център.

Анкетата включва общо 21 въпроса, сред тях са: Кои са трите най-важни проекта за общината, които трябва да бъдат реализирани до 2027 г.; Коя е най-важната територия за развитие в общината извън град Разград; Кои са най-необходимите мерки за подобряване на състоянието в общината и други.

Освен предложения от попълнените анкети в Плана за интегрирано развитие на Община Разград 2021-2027 г. ще влязат и предложения, направени на последващи обществени обсъждания.

Планът за интегрирано развитие на Община Разград 2021-2027 г. е основен инструмент за планиране, програмиране, управление и ресурсно осигуряване на развитието на общината през следващите 7 години. Планът включва визията за развитие на Община Разград и дейностите, които трябва да се извършат за реализирането на целите й.

С изработването на Плана е ангажирана работна група от експерти в Общинска администрация, чийто председател е заместник-кмета Добрин Добрев. Консултантска подкрепа оказва и Институтът за управление на програми и проекти.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]Присъедини се към нашите Facebook групи

Новини Разград
Новини Завет
Новини Исперих
Новини Кубрат
Новини Лозница
Новини Цар Калоян
Новини за Лудогорец
ЖК "Орел" - гр. Разград
кв. Бели лом - Разград
ЖК "Освобождение" - Разград
Новини - Североизточна България
Пътна обстановка и ПТП-та в област Разград
Върни се горе