Какво е бърз заем?

Това е договор за заем, сключен с небанково дружество. Той се подписва между кредитор (небанкова финансова компания) и длъжник (физическо лице). Заемът се изплаща в рамките на т.н. погасителен период чрез еднакви суми, наричащи се вноски. Има възможност за намаляване / удължаване на срока срещу заплащане на комисионна.

Ако нямате гаранции или доказателство за заплата, банките ще ви откажат пари на заем. В тази ситуация най-доброто и удобно решение е да кандидатствате за бърз заем, който ще ви помогне да се измъкнете от неприятностите.

YouTube

Условия и дата на погасяване

Условията се различават при различните дружества, но небанковите финансови институции ги описват в своите официални уеб сайтове много ясно, за да не се допуска неяснота. Повечето компании имат електронен калкулатор на сайта, където въвеждате желаната сума и период. Така може предварително да изчислите всички разходи, като годишната лихва, общата сума, която трябва да бъде възстановена или месечната вноска (ако изберете тази опция).

Периодът на погасяване на небанковите заеми се избира от вас, в зависимост от личните ви нужди. В зависимост от своята политика и правила, всяка компания има сви минимални и максимални лимити.

За какво можете да използвате бързия кредит?

Накратко, можете да го използвате за всяка цел, която желаете. За разлика от традиционния заем, за бързите кредити не е необходимо да посочвате целта, за която планирате да похарчите парите. Кредитната компания няма да ви пита нищо за предназначението на кредита.

Обикновено хората прибягват до този вид заем, за да разрешат спешен проблем, като медицински разходи, злополуки, непредвидени ремонти, глоби или други подобни. Но също така можете да използвате парите, за да се възползвате от възможност като добра инвестиция или закупуване на продукт на промоционална цена. Никой не ви спира да похарчите средствата за други цели, като например ваканция, подарък за любим човек или дори рефинансиране на друг просрочен заем.

Източник: Кредитен портал vsichki-krediti.com

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе