Лудогорец представи новото попълнение (ВИДЕО)

„Дошъл съм тук, за да изведа Лудогорец отново в Шампионската лига. Искам да съм комплексен играч и да дам най-доброто от себе си. Избрах Лудо„горец,защото в Бразилия се знае много за този отбор Също така Пауло Аутуори, който ми беше треньор, похвали изключително много Лудогорец. Радвам се, че направих този избор“. Това заяви новото попълнение на Лудогорец Алекс Сантана при представянето си като футболист на тима. Треньорът Павел Върба му връчи фланелката с номер 7 и му пожела успех.

„Играл съм на всички позиции в средата на терена. Когато треньорът ми каже да играя на определена позиция, то аз съм готов да помогна. Нямам претенции“, призна бившият играч на гранда от Рио Де Жанейро Ботафого.

„Харесвам номер 7, както и 10, но предпочетох 7 в крайна сметка. Не обичам да говоря много за себе си, надявам се вие да можете да определите силните ми качества, след като ме видите на терена“,  допълни халфът.

Алекс Сантана призна, че Лудогорец е сериозна крачка напред в кариерата му, а любимият му европейски клуб е Барселона.

„Високите ни цели и това, че искаме да успеем на няколко фронта ни кара да привличаме класни играчи. Надявам се Алекс Сантана да ни помогне за амбициите, които имаме през този сезон“, заяви треньорът Павел Върба. „Казахме в края на миналия сезон, че ще се опитаме да подобряваме офазнивната ни част, но такъв тип играчи като Алекс също са ни нужни. Предстоят ни много мачове през есента, в Европа и България, и разбира се, за да успеем на всички фронтове ни трябват класни футболисти, за да се случи това. Алекс ще ни помогне много и ще бъде основна част от състава“, добави още той.

„Знаете, че Лудогорец разполага с много силни играчи, но разбира се всеки един отбор се стреми още повече да се подобрява. Всеки класен футболист е добре дошъл. Искаме да бъдем още по-силен отбор и ще се стараем по всякакъв начин този тим да изглежда още по-добре. За да сме успешни ни трябват нови играчи, за да подобряваме отбора и качеството на игра. Като цяло и на клуба“, завърши чешкият специалист.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]Присъедини се към нашите Facebook групи

Новини Разград
Новини Завет
Новини Исперих
Новини Кубрат
Новини Лозница
Новини Цар Калоян
Новини за Лудогорец
ЖК "Орел" - гр. Разград
кв. Бели лом - Разград
ЖК "Освобождение" - Разград
Новини - Североизточна България
Пътна обстановка и ПТП-та в област Разград
Върни се горе