Победителите в Спортни игри, посветени на 30-годишнината от създаването на СК ”Спорт за всички”, получиха купи

Заместник-кметът на Община Разград Мирослав Грънчаров поздрави днес победителите в Спортни игри, посветени на 30-годишнината от създаването на СК”Спорт за всички”. Той присъства и на финала на футболния турнир от игрите, на който отборът на „Инокс”ООД победи „Спортен стил” с 5:1.

YouTube

Заместник-кметът Мирослав Грънчаров връчи купите на комплексите победители от игрите, както и медалите и купите на призьорите от футболния турнир. Той поздрави основния организатор на събитието Здравко Душков за неизчерпаемия ентусиазъм, с който инициира и провежда подобни състезания, ангажиращи със спортни занимания хора от различни поколения и сфери на обществения живот. Г-н Грънчаров пожела и нови спортни успехи на състезателите.

Спортни игри „30 години от създаване на Спортен клуб „Спорт за всички” се проведоха за 15-ти път в 5 вида спорт за работници, служители и младежи. В тях участваха над 60 състезатели, сред които и председателят на Постоянната комисия за младежта, спорта и туризма в Общински съвет-Разград Ремзи Реджеб. В 4 от спортовете съобразно противоепидемичните мерки турнирите се проведоха на открито, само шахматният турнир бе на закрито, но всички участници и зрители бяха с маски.

В комплексното класиране на първо място е отборът на „Инокс”ООД, на второ място е „Енджой”, а на трето – КП на ЦСКА. Победител в турнирите по тенис на маса и по шахмат е КП на ЦСКА, по дартс и при мъжете, и при жените – „Инокс”, в скока на дължина от място при мъжете победи тимът на „Енджой”, а при жените – „Инокс”, футбол – „Инокс”. Излъчени бяха и индивидуални победители в част от спортовете: Йоанна Ангелова – скок на дължина от място, жени; Мерт Чете – скок на дължина от място, мъже; Атанас Атанасов – дартс, мъже; Йоанна Ангелова – дартс, жени; Самедин Сабит – тенис на маса.

Спонсори на Спортните игри са: Община Разград, „Балканфарма-Разград”, „Инокс”ООД и „Каримекс”ЕООД.

 

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе