Експерти от ОИЦ – Разград се срещнаха с участниците във втората смяна на „Еколято 2020”

Екипът на Областния информационен център (ОИЦ) – Разград посети Центърa за ученическо техническо и научно творчество (ЦУТНТ) в Разград, където тази година се провежда екологичната инициатива „Еколято 2020”.

Във втората смяна на екоинициативата участват 28 ученици от разградски училища от 4-ти до 8-ми клас, включително и деца – гостенчета от други градове в страната.

Младите хора се запознаха с дейността и безплатните за гражданите услуги на ОИЦ-Разград, както и с някои от знаковите успешно осъществени европейски проекти в образователните институции в областния град.

Последва викторина на тема „Да опознаем Европейския съюз”. В нея децата бяха много активни, а правилно отговорилите на въпросите, бяха наградени.

През месец август предстоят още две смени на екоинициатива, в които експертите от ОИЦ ще се включат в съответствие с предварително одобрената партньорска програма.

Областен информационен център – Разград е част от мрежата от 27 Областни информационни центрове за популяризиране на Европейските структурни и инвестиционни фондове (ЕСИФ) в България.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]Присъедини се към нашите Facebook групи

Новини Разград
Новини Завет
Новини Исперих
Новини Кубрат
Новини Лозница
Новини Цар Калоян
Новини за Лудогорец
ЖК "Орел" - гр. Разград
кв. Бели лом - Разград
ЖК "Освобождение" - Разград
Новини - Североизточна България
Пътна обстановка и ПТП-та в област Разград
Върни се горе