Патриция Колева с първа авторска песен

19-годишната разградчанка ни изненада това лято с първата си авторска песен – „Да дишам без теб”. След като успешно издаде три книги с импресии – „Вдъхновение”, „Химера” и „Касиопея” дойде ред и на друга нейна мечта. Автор и изпълнител на песента е Патриция, с музикалното съдействие ivembeats. За няколко дни в You Tube канала на Патриция Колева песента се радва на голям интерес, показател за това са коментарите. Интересното при създаването на песента е че младата перспективна авторка селектира в себе си изкуството да твори – в създаване на текст и в неговото изпяване. Чувството да имаш своя собствена песен е неповторимо, споделя Паци, която успешно приключи първи курс специалност „Право” във Великотърновски университет Св. Св. Кирил и Методий”.

В Разград и страната Патриция е известна със своите музикални прояви, това лято успя да зарадва своите фенове с първата си авторска песен, която докосва и разказва истории, щедри на силни чувства и с ритъма на сърцето.

YouTube

Зад проекта „Да дишам без теб” стои силната подкрепа на семейството на Патриция.

„Благодаря на прекрасното ми семейството за подкрепата! Написах и изпях тази песен с цялото си сърце, защото когато раните се лекуват с Любов, белезите се превръщат в Изкуство!

Слушайте и споделяйте енергията на „Да дишам без теб”! Сигурна съм, че е песен – огледало на още нечии души”, споделя в профила си Паци.

Вече има тв покана за гостуване, където ще промотира новия си музикален проект.

Когато младите се занимават и създават изкуство – има надежда!

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе