Павел Върба: Резултатите не са такива, каквито трябва да бъдат

Снимка: ludogorets.com

Старши треньорът на Лудогорец Павел Върба говори на пресконференцията след представянето на новото попълнение на „орлите“ – Ихинио Марин.

„Избрахме Марин, защото вярваме, че неговите качества ще подобрят атаката ни. Наблюдавахме много негови мачове в Испания, отчетохме неговия стил на игра. С него ще бъдем по-ефективни в атака, което ще ни направи по-силни“, коментира треньорът Павел Върба.

YouTube

Лудогорец представи новото попълнение Ихинио Марин (ВИДЕО)

„Той идва от Испания, а на мен испанския футбол ми харесва страшно много. Влиза в комбинации, вкарва голове. Играч, от какъвто имаме нужда“, каза още чехът. „Спортният директор движи трансферите. Заради коронавируса се удължи трансферния прозорец. Ще видим какво ще стане в Европа, в Шампионската лига, ако продължим напред, ще привличаме още нови играчи. Знам, че клубът прави всичко възможно да уреди Ихинио Марин още за мача със Славия“, добави Върба.

„Това, че не побеждаваме, не се харесва на ръководството, на феновете. В Лудогорец са свикнали да печелят постоянно мачове. Отборът влиза в период на промени. Отделно от това, коронавирусът нанесе проблеми от всяко естество в клуба. Правим трансфери, идват нови играчи. Когато бъдем комплектни, бъдем здрави, нещата ще си дойдат на мястото“, каза той.

„Трябва да победим Славия. Обстановката е нервна и ако не вземем трите точки, няма да е добре за нас. Талеб Тауата имаше проблем след вчерашната тренировка. Кешерю и Жоржиньо няма да играят, защото са в карантина. Ако те са отрицателни днес – ще започнат тренировки. Вандерсон и Пламен Илиев са с тежки контузии. Резултатите не са такива, каквито трябва да бъдат. Във фаза атака имаме проблеми, това е ясно всички. Не знам да има напрежение в съблекалнята. Казахме си някои неща, но чак напрежение няма. Предстоят ни срещи със Славия и Будучност – ще опитаме да ги спечелим и двете. Ако не успеем – след това всичко е възможно“, завърши чехът.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]viber

Върни се горе