Лудогорец представи новото попълнение Ихинио Марин (ВИДЕО)

Снимка: ludogorets.com

Лудогорец представи новия нападател Ихинио Марин, който за последно игра в испанския Нумансия

„Идвам с огромни амбиции. Искам да помогна с много голове на отбора. Желая да помогна в изпълнението на целите“, започна 26-годишния Марин.

YouTube

„От първия ден ми показаха Разград. Всички съотборници се отнасят отлично с мен. Много ми помагат всеки ден, за да мога да се адаптирам към отбора. Много добри играчи виждам, че има в състава. Сега отбора е в процес на формиране, с доста нови играчи. Когато всички се опознаем достатъчно, тимът ще се подобри много“, добави Марин.

„Първо тренирах отделно от отбора, а вече съм с групата. Две седмици не бях тренирал преди това. Разбирам идеите на старши треньора. Той е човек, който работи много, дава ни добри насоки. Как трябва да изглеждаме на терена, как трябва да се държим. Наблюдавах Лудогорец в Европа, мачове от българското първенство не съм гледал. Знам, че съставът се е класирал за Шампионската лига и Лига Европа, стилът ми харесва. Българският футбол е малко по-различен от испанския. В крайна сметка нещата са едни и същи – една топка, две врати, а целта е да вкараш във вратата. Въпрос на време ще е да свикна. Ще се опитам да спечеля доверието на старши треньора и да се преборя с конкуренцията. Най-силен съм в играта с глава“, каза още Марин при своето представяне.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]viber

Върни се горе