Лудогорец представи Елвис Ману (ВИДЕО)

Лудогорец представи четвъртото си ново попълнение – нидерландското крило Елвис Ману, който е бил част от гранда Фейенорд.

„Мога да играя като нападател и ляво крило. Играл съм във Фейенорд, в Брайтън, в Турция, а за последно бях в Бейжинг Рене. Радвам се, че идвам в Лудогорец. Това е възможност да се върна на високо ниво, отново да играя в Европа, което ме прави щастлив“, започна Ману.

YouTube

Лудогорец се разделя с нападател

„Джоди Лукоки е много добър мой приятел. Когато той беше в Лудогорец, постоянно сме поддържали контакт. Доста интересни информации знам за отбора. Всяка година Лукоки е ставал шампион. Играл е в евротурнирите, играл е с големи отбори и е побеждавал големи отбори. Правя голяма стъпка в моята кариера“, добави той. „Като атакуващ играч най-важното нещо е в да вкарваш голове и даваш асистенции. Обичам бързо да стигам до тези възможности. Имам скорост, с която се надявам да допринеса за доброто на отбора. Знам, че в повечето мачове Лудогорец доминира над своите съперници. Познавам Стефан Баджи от Турция, един много добър дефанзивен халф. Знам и за Клаудиу Кешерю – вкарал е над 100 гола. Можем да оформим добър тандем“, завърши Ману.

Лудогорец представя Елвис Ману

Публикувахте от PFC Ludogorets 1945 в Понеделник, 17 август 2020 г.

На пресконференцията беше и директорът „Спортна администрация“ Георги Караманджуков. „След контузията на Вандерсон, която е доста сериозна, се наложи да търсим спешно негов заместник. Треньорите и ние се спряхме на Елвис Ману. Гледан е от доста време. Приветствам го с добре дошъл. Пожелавам му здраве и положителни емоции. Познават се с Лукоки, а Джоди е казал добри думи за нас. Ману идва като свободен агент. За последно е бил в Китай. Знаете каква беше там с коронавируса, много време нямаше първенство и заради това е разтрогнал“, коментира шефът. „На Елвис ще му трябва време, за да навакса в подготовката. Той е мотивиран да работи на 100%. Договорът му е за 2 години. Статистиката му я видяхте. Последният му сезон в Турция е бил много силен – 10 гола и 10 асистенции. В Китай е играл много малко. Вандерсон е много важен за нас. Получи една от най-тежките травми. Трудно е да прогнозираме кога ще се върне, близките 5 или 6 месеца, едва ли. Всички минахме PCR тестове. Очакваме резултатите и тогава ще се определи групата за Подгорица. Ману няма да е в групата. Той ще бъде оставен да тренира и да се подготвя“, призна Караманджуков.

Дан Битон отива под наем за една година в Макаби Тел Авив

„Имаме нужда от централен защитник. Днес ще стане ясно какво е състоянието на Терзиев. Той няма да играе в Подгорица и опциите намаляват. Но няма да взимаме пожарен вариант. Ще вземем футболист, харесан от скаутите и треньора. Чак тогава ще има трансфер. Имаме набелязани, още преди Терзиев да се контузи. Знаем, че ни трябва“, завърши той.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе