Децата на Севар вече се радват на нова площадка за игра

Най-малките жители на кубратското село Севар днес се сдобиха с нова площадка за игра, съобщават от общинската информационна служба в Кубрат. Откриването на детския кът в селото направи лично кметът на Община Кубрат Алкин Неби.

YouTube

В присъствието на градоначалника бяха още кметът на селото Леман Сюлейманова, председателят на Общинския съвет в Кубрат Хюсеин Юмеров, общински съветници, десетки малчугани и жители на селото. Детската площадка е снабдена с цветна ограда, люлки, пързалка и клатушка, като предстои да бъде изградена и детска занималня. Изграждането на площадката, за която жителите на селото изказа огромни благодарности, се осъществява със съдействието на Община Кубрат и чрез безвъзмездният труд на жителите на селото.

Днес кметът Неби поздрави севарчани с новата придобивка и пожела на децата щастлива игра. Кметът на Кубрат се обърна и с призив към жителите на селото да ценят и пазят изграденото с толкова много труд и усилия. Уверение в опазването на площадката отправи и кметицата Лейман Сюлейманова, която също поздрави всички хора, включили се в изграждането на детската площадка.

В края на срещата всички се почерпиха с вкусни лакомства, а малчуганите вече се наслаждаваха на новите уреди за игра.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе