Кметът на Исперих награди отличниците на випуск 2020

Днес кметът Белгин Шукри връчи плакети и грамоти на абитуриентите отличници на Випуск 2020, съобщават от общинската администрация.

Възпитаничките на професионалната гимназия по селско стопанство „Хан Аспарух“ Есин Рефик Шакир и Бурчин Бейханова Мустафова са единствените зрелостници на Випуск 2020, които завършват с пълно отличие своето средно образование.

YouTube

„Щастлив съм, че имам възможност да Ви връча тези отличия, които са знак за това, че когато човек е трудолюбив, упорит, изпълнителен и постоянен в действията си, високите резултати са неизбежни. Благодаря на Вашите родители и учители, които са били неотлъчно до Вас със своята подкрепа и разбиране през годините. Градът ни има нужда от образовани млади хора като Вас и аз ще бъда изключително щастлив, ако един ден се върнете тук и със знанията и работата си допринесете за развитието на общината“, обърна се към тях градоначалникът и подчерта, че винаги, когато имат нужда, могат да разчитат на подкрепа от страна на местната управа.

На срещата, организирана по инициатива на местното ръководство, присъстваха зам.-кметовете на общината Аксел Кючюк и Ариф Ахмед, председателят на Общинския съвет Бейти Бекир, директорът на гимназията Сали Назиф и класният ръководител на младите дами Вася Янкова. Всички те пожелаха на момичетата успешен старт в предстоящите начинания.

КМЕТЪТ НА ИСПЕРИХ НАГРАДИ АБИТУРИЕНТИТЕ ОТЛИЧНИЦИ НА ВИПУСК 2020Днес кметът Белгин Шукри връчи плакети и грамоти на…

Публикувахте от Общинска администрация – Исперих в Сряда, 26 август 2020 г.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

dm petroleum

Върни се горе