Дневен хороскоп за 29 август

© Pixabay.com

Овен

Събота ще е интересен ден за голяма част от представителите на зодията. Очаква Ви нова любов. Днешният ден ще е удачен за планиране на нови проекти и смели начинания. Не мислете за парите, а за задълженията си и се постарайте да ги изпълните по очаквания начин. Напрегнатата небесна конфигурация в събота сочи, че времето е подходящо за отдих и за полагане на грижи за здравето. Умората от последните дни се отразява на всичко около Вас – работа, емоции и семейството. Задължително е да намерите време и за почивка поне вечерта. Обуздайте нетърпеливостта си и станете по-смирени.

YouTube

Телец

В състояние сте да предвидите събитията и да се възползвате от тях. Днес е ден за разчистване, за извършване на промени, също и да положите грижи за здравето си. Отложете деловите разговори, свързани с пряката Ви работа, за да не изпуснете някоя дума, която да вгорчи живота ви.Ще Ви изненадат трудности свързани със семейните Ви задължения. Необвързаните представители на зодията ще са обзети от любовен порив по обаятелна личност. Парите идват и си отиват. Хармонични отношения с любимия човек и семейството ви. Ако не друго, сетете се, че е събота.

Близнаци

В събота заложете на повече движение, на срещи и разговори, на общуването си с околните. Сутринта обърнете внимание на семейството си, което има нужда от вашата подкрепа. Флиртовете могат да се превърнат в сериозна връзка. Днешният ден ще е подходящ за подписване на договори, за водене на важни преговори, за сключване на сделки. Бъдете умерени, грижете се добре за здравето и най-вече за спокойствието си. В днешния ден на новолунието намерете време да свършите повече работа – най-добре рутинна, а не да се впускате в нови дейности. Ако е възможно, заемете наблюдателна позиция и не пристъпвайте към активни действия на този етап.

Рак

В състояние сте да предвидите събитията и да се възползвате от тях. Добър ден за труд, за занимания с бизнес, за работа, свързана с финансови институции, кредити и т.н. Що се отнася до здравето Ви, добре ще е да направите пречистващи процедури или да спазвате диета. Към парите също трябва да подходите разумно. Не пренасяйте незначителните проблеми в семейството и на работното си място. Ще намерите спокойствие и сигурност в любовта, но хората, с които общувате по ежедневни, битови въпроси доста силно ще изпитват търпението Ви и способността Ви да намирате нетрадиционни решения. От сутринта получавате няколко предложения за допълнителна работа. Гледайте по-философски на света и се осланяйте на съдбата си, тя няма да Ви изостави.

Лъв

Бъдете отговорни към своите постъпки. Днес не се обаждайте първи на любимите хора. Ваш близък е на път да постъпи по неразумен начин в личен план, опитайте се да му въздействате. Грижете се добре за здравето си, като спазвате балансиран режим. Не бива да оставяте днешната работа за днес. Очертават се условия за получаване на по-голяма сума пари. Днес Лъвовете са психически устойчиви, което ги прави твърде стабилни.

Дева

Днес е активен ден и трябва да вярвате в силите си. Възможно е да дадете пари на свои близки. Днешният ден е с по-напрегната планетна конфигурация – ето затова е подходящо да се занимавате с дейности, които Ви зареждат и релаксират. Ще предпочетете да се заемете с практични неща и да бъдете полезни на семейството си. Отношенията Ви с околните – любовни, приятелски и делови, ще бъдат във фокуса на вниманието Ви през този месец. В службата си не е разумно да се мяркате пред очите на шефа, все ще Ви намери някоя работа или пък вие ще трябва да похапнете от плодовете на лошото му настроение. В заключение, днес помислете, а утре ще действате по-уверено.

Везни

Събота ще е доста успешнен ден за представителите на Везни. При някои то определено се свежда единствено до любовната взаимност. Днес трябва да избягвате пътувания, работа или контакти с хора в чужбина, а в дома си – конфликтните ситуации. Напрегнатата небесна конфигурация в събота сочи, че времето е подходящо за отдих и за полагане на грижи за здравето. Радостни новини свързани с дома, децата и семейството. Въпреки затрудненията причинени от ваши противници и неприятели, събота Ви предоставя добри възможности за материален успех и парични печалби. Днес проведете консултации.

Скорпион

Днес използвайте първата част на деня за планиране и за довършване на стари задачи. Може да спечелите допълнителни пари от преподавателска и консултантска дейност. Напрегнат ден, особено що се отнася до здравето Ви и до заниманията Ви с бизнес или финансови въпроси. Няма значение дали ще усетите силно романтично влечение към стар приятел или съществуваща любовна връзка ще охлади страстта си. Сутринта обърнете внимание на семейството си, което има нужда от вашата подкрепа. Днешният ден ще е идеален за занимаващите се с творчески професии. Бъдете толерантни към чуждото мнение.

Стрелец

В събота е възможно да попаднете в конфликтни ситуации. Отдайте се на общуване с приятни хора и със семейството си. Парите е Ви стигат, защото имате фантазия и умеете да ограничавате страстите си. Добре ще Ви се отразяват грижите за здравето, почивката, водните процедури. Днешният ден ще Ви обещава хармония в отношенията. Малко повече усмивки и чувството за хумор биха свършили добра работа за подобряване на състоянието Ви. Днешният ден ще е свързан с преобразуване на космическата енергия.

Козирог

В състояние сте да предвидите събитията и да се възползвате от тях. Грижете се за здравето си, избягвайте претоварванията – както емоционални, така и физически. Част от зодията ще разрешат много наболял паричен или делови проблем. В събота ще се чувствате добре, ако останете насаме със себе си или се заобиколите с любимите си хора и децата. Ще сте настроени по-скоро любовно, но щом Ви се обадят приятелите ще забравите всичко и ще тръгнете с тях, където Ви завее вятъра. Събота е печеливш и особено благоприятен за контакти, споразумения и преговори. Днес повечето от Вас се радват на отлично настроение.

Водолей

Днес имате куп неща за вършене. Днешният ден ще е чудесен за Вас и за Вашите близки. Здравето Ви е отлично и скоро едва ли ще Ви създава проблеми. Днешният ден ще е удачен и за смели начинания, действайте. Ярки любовни постижения. Бъдете по-премерени и недейте да кокетничите особено ако се явявате на интервю за работа. Обуздайте нетърпеливостта си и станете по-смирени.

Риби

Днешният ден ще обещава да бъде просто забележителен. Бъдете по-премерени в думите си, че може да загубите някой приятел, заради недомислие. Има шанс да спечелите пари и ако мислите в тази насока наистина може да откриете начин за прилично възнаграждение. Деловият ден на Рибите ще започне активно и в условията на повишено внимание поради засилената конкуренция в службата и деловите среди. Добре би било събота да посветите на рутинни занимания и дела, както и да се погрижите за здравето си, следвайте полезните си навици, спазвайте добър режим, спортувайте. В интимния живот емоциите са смесени. Гледайте ведро към нещата от живота, предстоят Ви още толкова задачи, които не бихте могли да свършите, ако се хабите за всяка подробност.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе