Инспектираха ремонтните дейности по улиците „Хан Аспарух“ и „Искър“ в Исперих

Кметът на община Исперих инж. Белгин Шукри, в присъствието на зам.-кмета Аксел Кючюк, председателя на Общинския съвет Бейти Бекир и областния председател на ПП ДПС Севгин Шукри, лично инспектира днес ремонтните дейности по ул. „Хан Аспарух“ и улица „Искър“.

Тротоарните настилки по ул. „Хан Аспарух“ вече са положени и в момента се извършва частично асфалтиране. Повдигат се ревизионните шахти и кранове и пътното платно се подготвя за втори, износващ, слой асфалтова настилка.

YouTube

По ул. „Искър“ се извършват локални ремонти на основните пластове на платното – полага се трошенокаменна настилка за заздравяване на основата на пътя, след което предстои цялостното асфалтиране на улицата.

Крайният срок за изпълнение на дейностите съгласно сключения с фирмата договор е началото на месец ноември.

„Апелирам всички водачи на моторни превозни средства да шофират с повишено внимание по участъците в ремонт. Благодаря на жителите на Исперих за проявеното разбиране по отношение на създадените неудобства по време на ремонтните дейности. Вярвам, че всеки един от нас си дава ясна сметка, че си струва да проявим търпение. Съвсем скоро основните и най-натоварени пътни артерии в града ще бъдат рехабилитирани“ – коментира градоначалникът.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

dm petroleum

Върни се горе