Кметът на Исперих с поздрав по случай 15 септември

Кметът на община Исперих поздрави всички учители и ученици по случай първия учебен ден – 15 септември. Ето и пълния поздравителен текст:

УВАЖАЕМИ ДИРЕКТОРИ,
УЧИТЕЛИ И РОДИТЕЛИ,
СКЪПИ УЧЕНИЦИ,

Най-сърдечно Ви поздравявам с началото на новата учебна година.
Тази учебна година е различна от останалите, защото започва в условията на продължаваща пандемична ситуация и всички ние трябва да положим усилия за изграждането на безопасна, сигурна и спокойна среда, която да гарантира здравето и спокойствието на нашите деца, на работещите в системата, на семействата и на всички около нас. Но аз съм убеден, че заедно – предпазливо и отговорно, ще се справим с това предизвикателство. Защото училището винаги е било стожерът в историята на една нация! А датата 15 септември винаги е олицетворявала вярата в новото и по-светло бъдеще!
Уважаеми учители,
Пожелавам Ви една истински успешна учебна година. Вдъхновявайте Вашите възпитаници, разпалвайте въображението им, вдъхвайте им увереност и сила, с които да вървят убедено напред към своето личностно развитие, подкрепяйте творческите им идеи и изпълнете учебните часове с доверие, обич и много топлина.
Скъпи ученици,
Пожелавам Ви интересни и любопитни срещи с науката. Търпеливо и с лекота трупайте знания и умения, истини и мъдрост за света, който Ви заобикаля. И не забравяйте, че до отговорите на най-интересните въпроси се достига с много труд, упоритост и будна мисъл.
Уважаеми родители,
Качественото образование и изграждането на ценностна система у младите хора са нашият гарант за утрешния по-добър ден. Бъдете близо до децата си и ги подкрепяйте в усилията им. Бъдете съмишленици на учителите в тяхното благородно дело да ги подготвят за пълноценен живот!
Пожелавам на всички здраве, търпение и радостни дни!
На добър час през новата 2020–2021 учебна година!

ИНЖ. БЕЛГИН ШУКРИ
Кмет на Община Исперих

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

dm petroleum

Върни се горе