Випуск 2020 от Филиал Разград на РУ”Ангел Кънчев” стартира учебната година

Заместник-кметът на Община Разград Добрин Добрев пожела успешна реализация на тазгодишните абсолвенти от Филиал Разград на РУ”Ангел Кънчев”. Той бе сред официалните гости на промоцията на випуск 2020 заедно със заместник областния управител Евгени Драганов и заместник-ректора на Русенския университет проф. Пламен Даскалов.

YouTube

В приветствието си към 29-те бакалаври и 15 магистри г-н Добрев ги поздрави за избора на висше учебно заведение – едно от най-добрите в страната –  и за успешното завършване. Припомни, че специалностите, които са изучавали, са от ключово значение за развитието на общината и на региона. Заместник-кметът Добрин Добрев пожела на завършващите да бъдат достойни представители на Русенския университет.

29 бакалаври и 15 магистри получиха дипломите си на тържество на площад „Възраждане” в Разград, след като преди това засадиха дървото на випуска – магнолия, предоставена от Божинел Христов, и с шествие стигнаха от Филиала до площада.

Заради отличен успех от заместник-ректора получиха дипломите си и магистрите: Цветелина Атанасова, Магдалена Тодорова, Мария Йорданова, Невена Хвърчилкова, Ивелина Бонева, Искрена Иванова, Ива Йорданова и бакалаврите: Нела Димитрова, Петър Стефанов, Мехмед Алиев, Гергана Пенчева, Теодора Димитрова и Павлина Тодорова. Директорът на Филиал Разград проф.д-р Генчо Попов връчи дипломите на останалите випускници, след което всички заедно спазиха традицията да хвърлят шапки във въздуха и да пуснат пъстроцветни балони, единият от които с числото 75. През тази година се навършват 75 години от създаването на Русенския университет и промоцията бе посветена на тази годишнина.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе