Разградчанин се включва в „Арената – Предел на възможностите“

32-годишен разградчанин ще се включи в състезанието „Арената – предел на възможностите“, където група смелчаци ще обърнат гръб на познатото ежедневие, за да покажат силата на човешкия характер. Арената ще изпита уменията на участниците в неподозирани ситуации. Предизвикателства за ума, тялото и характера. Победата ще завоюва най-добрият, стигайки до крайния предел на възможностите си, информират организаторите.

Мариян Иванов ще е единственият представител от Разград. Той е баща на две деца, а откакто се помни работи в сферата на търговията. Обича да спортува и да поддържа добра форма, а фитнесът е неговият спорт. Упорит е и много голям инат – докато не постигне своето – не се отказва. Обича да помага на познати и непознати, без да търси нещо в замяна.

YouTube

Включва се в състезанието „Арената“, заради каузата и смята, че трябва да има повече спортни площадки и съоръжения, за да има къде да спортуват и да се откъснат поне за малко от технологиите младите хора, а и не само те. Готов е да достигне своя предел на възможности и да вложи цялата си енергия на Арената!

Арената“ е едно благотворително състезание, което ще се проведе на 19-20-ти септември, тази година, на територията на Лесопарк „Липник“ (Текето). Каузата е да бъдат събрани средства за изграждане и ремонтиране на спортни площадки за подрастващи в региона.

Самото състезание ще представлява битки от типа на тези във „Фермата“, „Сървайвър“, „Игри на волята“, в които ще мерят сили 16 мъже и 8 жени! Накрая ще има по 1 победител от 2-те групи.

Следващият претендент е Мариян Иванов от Разград, на 32 години, баща на две деца. От както се помни работи в сферата на…

Публикувахте от АРЕНАТА-Предел на Възможностите в Четвъртък, 17 септември 2020 г.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе