Детска ясла „Малечко Палечко“-Исперих празнува първи рожден ден

Днес детска ясла „Малечко Палечко“ отпразнува първата си годишнина, откакто функционира като самостоятелно детско заведение. На организираното от служителите тържество присъстваха кметът на община Исперих инж. Белгин Шукри, председателят на исперихския общински съвет Бейти Бекир и секретарят на общината Севим Адем.

YouTube

Кметът изрази своята благодарност и своето уважение към екипа на детското заведение за професионалното и отговорно отношение, което проявяват при отглеждането и възпитанието на най-малките жители на общината. „Продължавайте и занапред с много упоритост, грижливо и всеотдайно да пишете историята на този пъстър детски дом, наречен „Малечко Палечко“, и нека всяка следваща година Ви носи все по-голямо удовлетворение от постигнатото“ – каза още градоначалникът. От своя страна директорът на яслата г-жа Йорданова благодари за подкрепата и съдействието, които винаги получават в лицето на местното ръководство.

С празнична торта, балони, музика, танци, усмихнати детски лица и много настроение премина празникът.

Припомняме, че от 1 септември 2019 година яслените групи към детска градина „Първи юни“ в града се обособиха като самостоятелна институция с директор Мирослава Йорданова. В момента в заведението функционират 4 групи, в които се отглеждат и възпитават 64 деца от общината.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]viber

dm petroleum

Върни се горе