Свидетелство за Народно признание за Кмета Денчо Бояджиев от X-ия Национален фестивал „Като звездите”

Специално Свидетелство за Народно признание за Кмета на Община Разград Денчо Бояджиев връчи председателят на сдружението “Поощряване и подпомагане на детски таланти “Вега” Ирена Анастасова по време на Х-ия Национален фестивал „Като звездите” за деца в неравностойно положение, който се проведе в град Брезово, област Пловдив.  Свидетелството бе получено от главен експерт в отдел „Култура, религиозни дейности и младежки дейности” в Община Разград Алтан Хашимова, която придружаваше децата от община Разград, които участваха в творческата изява. Свидетелството се връчва „за ползотворното сътрудничество в името и доброто на децата и Родината ни”.

YouTube

Официални гости на фестивала бяха председателят на Народното събрание Цвета Караянчева и заместник-министърът на социалната политика Султанка Петрова. 

Националният фестивал бе открит с песен, изпълнена от 18-годишния Али Буковски от разградското село Осенец. Във фестивала участваха деца от различни възрасти и краища на страната – ДТФ “Пулс”- Разград, Център за настаняване от семеен тип Карнобат, деца в неравностойно положение от с. Зелениково, деца от Пловдив и Велико Търново.

Фестивалът се провежда всяка година в различно населено място, догодина ще е в община Разград.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]viber

Върни се горе