Кметът на Кубрат уважи бивши учители в Беловец

По повод световния ден на учителите, 5-ти октомври, кметът на Община Кубрат бе на посещение в село Беловец – съобщават от пресслужбата на Общината.

В компанията на бивши преподаватели от учителския клуб в най-голямото село на общината, кубратският градоначалник Алкин Неби честити празникът на всички присъстващи. Кметът благодари за любезната покана лично на председателя на клуба Миннет Яхова, която също е бивш преподавател, отправяйки й своите пожелания за здраве, щастие и много успешни начинания.

Кметът Неби не пропусна да отбележи заслугите на учителите и техните постижения в образователното дело през годините. „За мен е чест и истинско удоволствие да съм днес сред Вас. Благодаря Ви за отдадените години на всеотдайност, труд и истинска любов към образователното дело и кауза, благодаря също и за Вашата грижата към поколенията“, каза в своето обръщение г-н Неби. Топли думи на признателност бяха отправени още от председателя на Общинския съвет в Кубрат Хюсеин Юмеров, както и от кметицата на селото Гюлнур Мустфова. Празникът на учителя бе отбелязан подобаващо с много песни, оживени разговори и отлично настроение.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]Присъедини се към нашите Facebook групи

Новини Разград
Новини Завет
Новини Исперих
Новини Кубрат
Новини Лозница
Новини Цар Калоян
Новини за Лудогорец
ЖК "Орел" - гр. Разград
кв. Бели лом - Разград
ЖК "Освобождение" - Разград
Новини - Североизточна България
Пътна обстановка и ПТП-та в област Разград
Върни се горе