Ученици от ОУ „Христо Ботев“ взеха участие в клубове към община Исперих

Участие на ученици от ОУ „Христо Ботев”, град Исперих в клубове по проект „Социално-икономическа и образователна интеграция на етническите малцинства в община Исперих
Ученици от V а клас проведоха изява на клуб „Български език и четене”, като за пореден път показаха своите изключителни способности и артистични умения. Вълнуващи и изпълнени с емоции бяха представените драматизации и хумористични сценки от българското и световното творчество.

YouTube

Ученици, участващи в клуб „Български език и дебати“ по проект „Социално-икономическа и образователна интеграция на етническите малцинства в община Исперих“, проведоха дискусия на тема: „Бъдещето – това сме ние”. Седмокласниците изказаха своята позиция по обсъжданата тема, споделяха мнения, защитаваха ги с аргументи.
Пожелаваме на седмокласниците здраве и успехи в ораторското изкуство!

Момичетата от клуб „Фолклор“ поздравиха своите учители за международния ден на учителя, пренесоха своите преподаватели в света на музиката и танца, а с красивите носии предадоха много усмивки и добро настроение на всички присъстващи. В края на празника подредиха кулинарна изложба, на която се размениха рецепти и закачки. Децата показаха, че музиката е тази, която ги обединява и е в душите и сърцата им. Толерантни и различни, знаещи и можещи, те се забавляваха най-сърдечно!

Участие на ученици от ОУ „Христо Ботев”, град Исперих в клубове по проект „Социално-икономическа и образователна…

Публикувахте от OU Hristo Botev Isperih в Вторник, 6 октомври 2020 г.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

dm petroleum

Върни се горе