Пенсионери от пет области се събраха на приятелска среща

Областният управител на Разград Гюнай Хюсмен събра пенсионери от пет области на България на приятелска среща в заведението „Замъка“ в с. Малък Поровец. Хюсмен предаде на възрастните хора специалните поздрави на премиера Бойко Борисов.

YouTube

„Бях ви подготвил специална изненада. Министър-председателят щеше да дойде лично при вас, но неотложни ангажименти му попречиха. Току що разговарях с него и той ми поръча да ви предам, че държавата ще се погрижи да ви осигури по-сигурни и спокойни старини. Освен тези 50 лв, които вземате допълнително, ще имате още по-голяма подкрепа. Напролет ще бъде направена справедлива и сериозна индексация на пенсиите“, заяви областният управител.

Той подчерта, че възрастните хора са най-уязвимата част от обществото и държавата ще положи всички необходими условия, за да направи животът им по-лек и по-добър.

В „Замъка“ дойдоха близо 200 души от областите Бургас, Стара Загора, Велико Търново, Силистра и Разград. За тях домакина Гюнай Хюсмен бе осигурил обяд и всички необходими условия зе весело и приятно прекарване. „Благодарим на г-н Хюсмен, защото са малко хората като него, които винаги и от сърце ни помагат“, заяви от името на възрастните Иванка Димитрова от пенсионерски клуб „Гергана“ в Исперих.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе