Безплатен концерт на открито на трио „Чай на покрива“ в понеделник

Безплатен концерт ще изнесе на открито в Разград в понеделник, 19 октомври, трио „Чай на покрива“. Събитието, организирано със съдействие на Община Разград, ще е пред Общинския културен център (Новия театър) от 18,00 ч.  

Надсловът на музикалната проява е „Музикален чай в Разград“, това е един от първите концерти на новосформираното трио в състав: Станимира Тенева – МИР, Светослава Стоянова и Константин Кучев.

YouTube

Музиката на трио „Чай на покрива“ е авторска и многолика, съчетаваща в себе си различни стилове – соул, джаз, балада, акустичен рок. Тримата членове на групата пеят, преплитайки гласовете си в ефирни хармонии. Станимира Тенева свири на китара, Светослава Стоянова – на пиано, Константин Кучев – на цигулка и виола. Макар да се познават и творят заедно от години, триото е новосформирано – първият им концерт е през август тази година, в Национален студентски дом – София. Следва концерт на фестивала Беглика и участие на есенния фестивал на хижа „Червената шапчица“ във Витоша.

Тримата пристигат в Разград, откъдето е родът на Константин, за да снимат новия си клип и да представят пред разградската публика своята авторска музика. 

Станимира Тенева – МИР е музикант и поет с китара от Павел Баня, живее и твори в София. 

Светослава Стоянова е музикант и автор на песни, фотограф и майстор-сладкар от София. 

Константин Кучев е композитор, цигулар и китарист, участващ в множество музикални и театрални проекти, роден в Плевен. 

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]viber

Върни се горе