Пътят Разград – Търговище е затворен заради тежка катастрофа, шофьор от Лозница е загинал (ОБНОВЕНА)

Днес – 15.10.2020 г., в 8,36 ч на тел. 112 е получен сигнал за възникнал тежък пътен инцидент в близост до гр. Търговище – на кръстовището на път II-49/Разград-Търговище/ и отбивката за голямо предприятие в града. Касае се за сблъсък между излизащ от отбивката автобус с търговищка регистрация – фирмена собственост, и пътуващ от гр. Лозница в посока гр. Търговище микробус с разградска регистрация. По първоначални данни водачът на микробуса – 25-годишен мъж от гр. Лозница, е загинал на място, а пътуваща в моторното превозно средство 24-годишна жена е откарана в болница с опасност за живота й. Това информират от полицията.

Участъкът от пътя Разград-Търговище в мястото на инцидента е временно затворен за извършване на процесуално-следствени действия. На преминаващите оттам МПС се предлагат следните обходни маршрути: в посока  гр. Търговище –  с. Бистра – с. Съединение – кв. „Бряг“ на гр. Търговище, а за пътуващите в посока гр. Разград – през селата Бистра и Голямо Соколово.  Възможен е и втори обходен маршрут – За пътуващите към гр. Търговище – с. Бистра – с. Г. Соколово – с. Дралфа. Движението на МПС в участъка се регулира от екипи на сектор „Пътна полиция“ в областната дирекция и на РУ-Търговище.

YouTube

Младеж от Лозница е загинал, а спътницата му е с опасност за живота след катастрофата днес на изхода на Търговище за Разград

От полицията апелират към водачите на МПС да се движат с повишено внимание и съобразена с пътните и метеорологични условия /мъгла/ скорост.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]viber

Върни се горе