Дневен хороскоп за 28 октомври

Овен

Днес ще бъдете особено подозрителни към всички и информацията, която получавате. Мнителността в случая ще Ви е полезна, тъй като това ще Ви спести неприятните преживявания, свързани с някоя не толкова добра новина.

YouTube

Телец

Днес съществува опасност да станете жертва на апатия. Може и да е за дълго. Най-добрият начин да го преодолеете е да се заровите в работа, да останете без дъх, така няма да ѝ дадете шанс да припари до Вас.

Близнаци

Днес няма да имате възможност да участвате в събитията, което може да Ви разстрои. Ще ви бъде отредена ролята на наблюдател. Не тъжете, това често е най-добрата позиция. Информацията, която ще получите, ще бъде безценна.

Рак

Днес ще бъдете изпълнени с енергия, но в един момент ще трябва да я укротите. Търсейки изход може да поемете в посока, която не е добра за Вас. Водете се от разума и потушете емоциите.

Лъв

Лекотата, с която ще приемате предизвикателствата на живота, ще Ви даде неоспоримо предимство пред всички Ваши конкуренти в работата. Очакват Ви много нови познанства, които ще са Ви полезни сега и в бъдеще.

Дева

Тази сряда ще сте изключително щедри. Не пренебрегвайте себе си заради някой друг. Погрижете се и за Вашите нужди.

Везни

Талантът Ви днес ще бъде в това да се месите в чужди работа и да объркате нечии планове. Едва ли ще бъдете доволни от себе си, обаче, или поне от реакцията на околните.

Скорпион

Тази сряда с лекота ще потушавате конфликтните ситуации и ще може да се наслаждавате на любовта на партньора си. Във връзката ви ще цари разбирателство, а страстите ще са за добро.

Стрелец

Бъдете пестеливи днес, не си позволявайте разхищения. Денят не е подходящ за крупни покупки. Ще са ви нужни средства за непредвидени разходи.

Козирог

Тази сряда не пренебрегвайте правилното хранене. Не преяждайте и не гладувайте. Пазете нервите си, тъй като всяко нервно напрежение се отразява на слабото ви място – стомахът.

Водолей

Днес обърнете повече внимание на дихателната си система. Сега е моментът да оставите цигарите, ако сте пушач, или поне да ги намалите.

Риби

Днес ще са Ви необходими доста усилия,  за да се накарате да свършите нещо. Но няма да е трудно, наистина, само направете първата крачка и няма да може да спрете.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе