Връчиха на Денчо Бояджиев плакет за заслуги в развитието на клуба по борба в Разград

Изпълнителният директор на Спортния клуб по борба “Лютви Ахмедов“ Ремзи Реджеб връчи на Кмета на Община Разград Денчо Бояджиев плакет за заслуги в развитието на клуба по борба.

Призът се връчва след провеждането на 23-тото издание на международния турнир по борба „Лютви Ахмедов“. Ремзи Реджеб разказа на г-н Бояджиев, че въпреки усложнената епидемична обстановка за участие в състезанието са пристигнали представители на борчески клубове от Испания и Турция, както и от цяла България. Турнирът е за момчета, момичета, кадети и кадетки. Той е проведен при спазване на противоепидемичните условия, без публика, само в присъствието на състезателите и техните треньори. Пристигнал е и Шукри Лютфиев – синът на световния шампион Лютви Ахмедов. Златния пояс е спечелен от представител на разградския клуб – Хамди Басри.

Кметът Бояджиев благодари за приза и пожела още по-големи успехи на борците от Разград и достойно представяне на състезанията по света и у нас, като увери, че те имат подкрепата на Община Разград.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]Присъедини се към нашите Facebook групи

Новини Разград
Новини Завет
Новини Исперих
Новини Кубрат
Новини Лозница
Новини Цар Калоян
Новини за Лудогорец
ЖК "Орел" - гр. Разград
кв. Бели лом - Разград
ЖК "Освобождение" - Разград
Новини - Североизточна България
Пътна обстановка и ПТП-та в област Разград
Върни се горе