Започна процедурата по определяне на десетте най-добри спортисти на Община Разград за 2020 г.

Снимка: Община Разград

Започна процедурата по определяне на десетте най-добри спортисти на Община Разград за 2020 г.

С писма ръководствата на 17 спортни клуба, които имат спортна дейност през годината, са уведомени, че могат да направят предложения за четирите категории в класацията.

YouTube

Спортните клубове, развиващи индивидуални спортове, могат да предложат най-много двама спортисти за десетката на община Разград, а тези, развиващи колективни спортове – по един спортист. За втора поредна година ще има двама треньори на годината – за индивидуалните и за колективните спортове. Всеки клуб може да предложи и по един отбор в категория „Най-добър отбор“, както и по един състезател до 14-годишна възраст за „Най-перспективен млад състезател“.

Копията от протоколи от официални първенства, доказващи класиранията на номинираните заедно с бланките с предложените спортисти трябва да бъдат подадени в деловодството на Община Разград или на email: obshtina@razgrad.bg не по-късно от 27.11.2020 година. Бланките са публикувани на сайта на Община Разград – Дейности и услуги – «Образование и спорт» – «Спорт» – https://www.razgrad.bg/спорт.

По предварително утвърдени Правила за условията, критериите и механизма за определяне на 10-те най-добри спортисти класирането ще бъде извършено на 4 декември от седемчленна комисия, назначена от Кмета Денчо Бояджиев.

Класацията за определяне на най-добрите спортисти, отбори, треньори и най-перспективни млади състезатели се провежда за 57-ми път в Община Разград.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]viber

Върни се горе