18 номинации за „Спортист на Община Разград за 2020 г.“

Снимка: Данче Бозаджиева

Номинациите за класацията „Спортист на Община Разград за 2020 г.“ са 18. Това стана ясно след приключване на срока, в който спортните клубове, функциониращи на територията на Община Разград, трябваше да направят предложения за включване на свои състезатели в десетката на най-добрите спортисти или другите категории в класацията.

Номинираните за най-добри спортисти са представители на 11 спортни клуба. По две предложения има от спортовете: колоездене, борба, културизъм, шахмат, лека атлетика, бокс и карате, а по едно – волейбол, стрелба с лък, бадминтон и футбол.

YouTube

За отбор на годината са направени 7 номинации, за най-перспективен млад състезател – също 7, 7 са и предложенията за треньор в индивидуалните спортове, а за треньор в колективните спортове номинираните са двама.

Победителите в отделните категории се определят след гласуване по предварително определени критерии и коефициенти на седемчленна комисия. Комисията е определена със заповед на Кмета Денчо Бояджиев, в нея участват представители на местните медии, спортни деятели, представители на комисията по спорта в Общинския съвет и на Общинска администрация.

Класирането ще се извърши в петък, 4 декември, а официалната церемония за награждаването на победителите ще е на 11 декември, от 11,00 ч. във фоайето на Общински културен център.

Класацията за определяне на най-добрите спортисти, отбори, треньори и най-перспективни млади състезатели се провежда за 57-ми път в Община Разград.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]viber

Върни се горе