Станислав Генчев преди Антверпен: Уверени сме, че можем да спечелим точки

Старши треньорът на Лудогорец Станислав Генчев и нападателят Кирил Десподов дадоха пресконференция преди мача на „орлите“ с Антверпен. Срещата от груповата фаза на ЛЕ започва в 19:55 и ще се играе в Белгия.

„Много е важно да спечелим точки утре и съм сигурен, че играта ни ще е различна“ бяха първите думи на старши треньора.

YouTube

„Нашата цел утре е да изиграем добър мач, да сме освободени и да играем за честта на отбора. Напрежението трябва да бъде върху отбора на Антверпен. Ние нямаме какво да губим.“ – добави Десподов.

На въпрос откъде идва увереността, че утре Лудогорец ще спечели точки, Генчев отговори: „ До голяма степен сме възвърнали формата си, изиграхме два официални мача и за първи път от доста време съставът е почти пълен, като липсват само двама футболисти.“

„Силната страна на Антверпен е, че доста време играят по един и същи начин и имат изграден стил на игра. Футболистите много добре знаят своите функции на терена, така че трябва да бъдем много внимателни с начина, по който атакуват, защото много често можем да видим 7-8 футболисти пред нашето наказателно поле. Доста са силни в нападение и най-силната им част е именно атаката. Ние трябва да подходим много сериозно и отговорно точно в тази зона.“ – продължи Генчев.

„Здрав съм и ако утре имам възможност да играя, ще дам всичко възможно да помогна на отбора. Известно време бях контузен и това също оказа влияние на подготовката ми, но правя всичко възможно да вляза в оптималната си форма възможно най-бързо, защото е важно и за мен, и за съотборниците ми.“ – обяви Десподов.

„Напрежението е изцяло върху тях и заради това ние трябва да излезем утре мотивирани и да спечелим трите точки. Мисля, че основното ни предимство е именно това, че нямаме какво да губим. И в двата отбора има класни футболисти, но ако утре излезем със самочувствие, според мен е напълно възможно да спечелим.“ – завърши нападателят.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]viber

Върни се горе