Мотористи с благотворителна инициатива „50 топли обяда“ в Разград

Днес, 6 декември в гр. Разград Братя и Сестрите от Widow’s Sons Grand Chapter & Masonic riders със съдействието на Братята от Мото Клуб „Лудогорски Братя“ организираха доброволно инициатива „50 топли обяда“ , която е част от кампанията БФМ – „Помощ на две колела“.

В 12:00 часа в специално изграден за целта пункт на площада пред Народно читалище „Развитие“ в Разград нуждаещите можеха да получат топъл чай, хляб и традиционни празнични ястия при спазване на противоепидемиологични мерки. Обядът включваше топло меню от рибена супа, основно ястие от боб яхния, топъл чай и ¼ хляб. Всеки човек, отзовал се на инициативата, беше почерпен с бонбони от именниците.
За времето от 11:45ч. до 13:15ч. обяд се даде на над 55 души, изпаднали в нужда и невъзможност за нормален живот.

YouTube

Организаторите благодариха на фирма „Холидей“, която подсигури рибата за днешната кампания, на хотел-ресторант „Лес“ за приготвянето на обяда, на фирма „Фарма Тийм БГ“ ЕООД,  които подсигуриха средствата за обадя, на Братята от Мото Клуб „Лудогорски Братя“, на фирма „Прима М,“ и на Община Разград за любезното съдействие, за предоставеното място и разрешение за провеждане на кампанията.

В ситуацията, в която се намираме, организаторите смятат, че всички трябва да помогнат на слабите, хората в нужда и тези, изпаднали в невъзможност за достоен живот. Така може да се изрази своята подкрепа към тях.

Инициативата се планува да продължи за Коледа иНова година, като допълнително ще се уточни дата и час на провеждането.

Скъпи братя и сестри,днес 06.12.2020г. Никулден в гр. Разград Братя и Сестрите от Widow’s Sons Grand Chapter & Masonic…

Posted by Widows Sons Bulgaria on Sunday, December 6, 2020

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе