„Биовет“ и Лудогорец дариха 4000 пакета на крайно нуждаещите се жители в област Разград

„Биовет“ и Лудогорец дариха 4000 пакети с продукти от първа необходимост за социално слаби семейства от Разград и региона. Инициативата е на собствениците на фармацевтичния завод и клуба Кирил и Георги Домусчиеви. Това е второто подобно дарение, като първото бе през май. Общата стойност на двете кампании е 250 000 лв.

„Хранителните продукти ще бъдат раздадени на нуждаещи се от всички разградски общини. Обстановката, в която се намираме, и втората вълна на вируса оставиха много хора без работа и по домовете. Вярваме, че с това дарение по Коледа ще успеем да ги зарадваме“, заяви изпълнителният директор на „Биовет“ Разград Теменуга Газдова.

„В тези тежки времена подобно дарение е изключително благородна инициатива, която нашите приятели от „Биовет“ Разград и Лудогорец правят за хората в региона. Това е пореден жест след помощта в началото на 2020 г. и заслужава изключителни адмирации. Защото показва съпричастността на бизнеса към хората в затруднено положение“, заяви кметът на Разград Денчо Бояджиев.

Кметът на община Лозница Севгин Шукри заяви, че в предстоящите празници тези пакети ще бъдат от голяма полза на хората, които в момента изпитват затруднения, и ще внесат радост в домовете им.

Социалните служби в общините ще раздадат до Коледа даренията на всички хора в нужда.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]dm petroleum

Върни се горе