Исперих с подписка в подкрепа на лекар

На 6 януари официално стартира подписка в национален мащаб – Гражданска инициатива „Подкрепа за българско гражданство на Д-р Абдулах Заргар“.. Подписката е организирана от инициативен комитет и процедурата е напълно съобразена с изискванията на българското законодателство.

Събраната подписка ще бъде внесена при здравния министър, с която Община Исперих настоява по чл.16 по ЗБГ д-р Заргар да получи гражданство в страната.

YouTube

Всеки, който иска да подкрепи д-р Заргар, може да свали приложената бланка на подписката, придружена с декларация за защита на лични данни.

Бланка Приложение №1 се попълва коректно с три имена, ЕГН, постоянен или настоящ адрес, първи подпис и втори подпис на графа за съгласие за събиране, съхранение и обработка на лични данни.

Подписката може да бъде подкрепена от лица с избирателни права.

Подписката е в национален мащаб и хора, които нямат възможност да посетят град Исперих, след като коректно попълнят бланките, могат да ги изпратят на адрес:
град Исперих, улица „Ахинора“ №39, телефон: 08431 2517

Пунктовете за събиране на подписи са в кметсвата на селата, в общинска администрация Исперих, във Фейсбук.

Д-р Абдулах Заргар е от Иран, а от февруари влизат промени в Закона за публичните предприятия, според които чужд гражданин не може да ги ръководи. Д-р Абдулах Заргар е завършил медицина в Москва. В България е от 16 години с 6-месечно прекъсване, през което е работил в Англия.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

dm petroleum

Върни се горе