Дневен хороскоп за 5 февруари

© Pixabay.com

Овен

Днес използвайте първата част на деня за планиране и за довършване на стари задачи. В петък може да се посветите на енергийни практики, да изучавате психология. В личен план предстоят изненади, касаещи член от семейството ви. Най-важното днес е да не рискувате и то най-вече по парични въпроси. Моментът е подходящ за пътувания, за учене, за контакти или работа с чужденци.Намерете също време да се позанимавате с хобито си и с нещата, които обичате за вършите и Ви зареждат. Ще сте настроени по-скоро любовно, но щом Ви се обадят приятелите ще забравите всичко и ще тръгнете с тях, където Ви завее вятъра. Бъдете борбени.

YouTube

Телец

Днешният ден ще е наситен с положителна енергия, която ще оказва своята подкрепа през целия ден. Днешният ден ще е подходящ за пътувания, за обучение, за работа или отношения с чужденци. Бъдете по-търпеливи с близките си и проявете повече толерантност. Ако имате някакви любовни недоразумения, днес ще успеете да ги изясните. Здравето Ви е отлично и скоро едва ли ще Ви създава проблеми. Ще Ви се струва, че нищо не е както трябва. На това отгоре и парите ще изтичат между пръстите Ви и то за неща, без които няма как да минете. Гледайте с оптимизъм на бъдещето, звездите показват, че нещата се подреждат и без Вашата намеса.

Близнаци

Днешният ден ще блести с особен успех за Близнаците. Възможен е и романтичен флирт, който ще внесе настроение в ежедневието Ви. В дома си избягвайте да влизате в конфликти. Може да спечелите допълнителни пари от преподавателска и консултантска дейност. Грижите за здравето ще Ви се отразяват благоприятно. Не пренасяйте личните си проблеми на работното място, за да не се разсейвате. А и нужно ли е да свършите всичко днес?

Рак

Днешният ден ще е сполучлив, но някой недобронамерени коментари по ваш адрес може да предизвикат гнева Ви през този петък. Ще имате удовлетворяващи Ви и споделени мигове в компанията на семейството си и това ще направи деня Ви пълноценен. Грижете се за нервната си система, тя е под напрежение. Днешният ден ще е благоприятен за пътувания, за контакти или работа с хора в чужбина, както и да стартирате обучение. Това се отнася до осъществяването на деловите задачи, паричните печалби и целите, свързани с обществени среди, влиятелни личности и административни инстанции. През петък внимавайте да не възникнат неразбирателства и да попаднете в конфликтни ситуации в отношенията с човека до себе си. Петък намеква за успешната реализация на целите, но подчертава, че подобно развитие на събитията е възможно при наличието на добри и хармонични взаимоотношения с околните, старайте се да работите в тази насока.

Лъв

Петък е доста разнообразен ден като възможности и позволява действия на широк периметър. Амбицията Ви и желанието някой друг да поеме част от работата Ви е причина да проблеми. Днешният ден ще е подходящ за посещение на зъболекар и за пластични операции. Няма значение дали ще усетите силно романтично влечение към стар приятел или съществуваща любовна връзка ще охлади страстта си. В дома си избягвайте да влизате в конфликти. Днешният ден ще е благоприятен за Вас предимно във финансово отношение. Днес е време да си дадете почивка и да се порадвате на живота.

Дева

Петък ще е доста успешнен ден за представителите на Дева. Голяма част от Вас ще изберат да прекарат утрешния ден извън дома си, търсейки разнообразие. В петък може да се посветите на енергийни практики, да изучавате психология. В следващите два дни ще спечелите предимства и пари, но след това Ви чакат неприятни изненади и отхвърляне. Общувайки с любимия човек и близки хора взаимно се зареждате с любов и положителни емоции. Притеснени сте и без желание за работа. Гледайте по-философски на света и се осланяйте на съдбата си, тя няма да Ви изостави.

Везни

Петък ще внесе известно вълнение сред Везните. Вие не можете да спестявате, имате ли пари, харчите. Днес в любовен план е потребно да стоите настрана от всякакви клюки и интриги. Не пренасяйте в къщи служебните си проблеми. Не се поддавайте на погрешни представи за работата си. Не се претоварвайте излишно, все пак работата не е заек, че да избяга. В крайна сметка вдругиден всичко ще бъде наред.

Скорпион

В петък отделете време за приятелите си и за хобитата си. Днешният ден ще е подходящ за приключване на проекти и начинания, свързани с професионалните Ви и финансови интереси. Забравете за служебните си проблеми, повече мислете за дома, семейството и себе си. Утрешният ден ще е подходящ за занимания с изкуство. Вашата любов към компаниите и приятелите ще Ви импулсира да устроите поредната вечеринка.Някои го отдават на омразата Ви към самотата. Работата ще бъде свършена бързо, благодарение на хитрите Ви идеи, а след това ще се забавлявате в камерна компания. Днешният ден ще може да се окаже изключително спокоен за някои от представителите на зодията.

Стрелец

Голям процент от Стрелците са подвластни на отлично настроение в петък, но ако пожелаете да се насите с присъствието му, едва ли ще Ви е невъзможно. Днешният ден ще е идеален ден за нови срещи и любовни запознанства. Възможно е да разширите бизнес начинанията си. От това може да получите и допълнителна сума пари след време. Семейството и приятелите Ви биха желали да прекарат с Вас повече време, не им отказвайте подобно благоволение и без друго в утрешния ден за какво друго може да си мечтае човек. Бъдете аналитични и направете преглед на работата си и на своите грешки, защото не само колегите Ви са виновни. Общувайте и се движете повече. Добро време за отдих, за занимания с психология и за упражняване на водни спортове. Гледайте с оптимизъм на бъдещето, звездите показват, че нещата се подреждат и без Вашата намеса.

Козирог

Петък ще внесе известно вълнение сред Козирозите. Съхранявайте старателно документите и парите си. Днес ще имате шанс да се разкриете пред друг човек и да изпитате истинска интимност с него. Полагайте превантивно грижи за здравето си – проявявайте умереност. Посветете времето си по-скоро на почивка и отдих отколкото на работа, освен ако тя не е свързана с творчество, медии или спорт. Грижите по семейството ще отстъпят място на по-вълнуващи занимания, на които ще се отдадете с желание. Днес всички от зодията следва да действат мобилизирано и активно.

Водолей

В петък не се претоварвайте. Днес ще трябва да споделите чувствата си. Парите идват и си отиват. Без семейството си ще се чувствате нещастни, но там май нещата не вървят както Ви се иска. Използвайте методичността си, за да покажете, че всяка работа може да се върши спокойно. Погрижете се за физическото и за емоционалното си спокойствие – така ще съхраните здравето си. Днес Водолеите са психически устойчиви, което ги прави твърде стабилни.

Риби

В петък заложете на повече движение, на срещи и разговори, на общуването си с околните. Не рискувайте доверието на половинката си със случайни флиртове. Без семейството си ще се чувствате нещастни, но там май нещата не вървят както Ви се иска. Пестете парите си и отложете желана покупка за някои от следващите дни. Физически сте добре, работете за подобряване на психическото си здраве. Днешният ден ще е подходящ за изяви в професионален план и за бизнес занимания. Петък намеква за успешната реализация на целите, но подчертава, че подобно развитие на събитията е възможно при наличието на добри и хармонични взаимоотношения с околните, старайте се да работите в тази насока.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе