Община Разград обмисля да се включи в инициативата за изграждане на уникален атракционен комплекс

Община Разград обмисля възможностите да се включи в инициативата за изграждане на уникален атракционен комплекс на фирма „Уолтопия“. Фирмата ще избере две общини, в които безплатно ще изгради съоръжения, каквито досега в България няма. Ако Община Разград е един от двамата победители, децата и младите хора на Лудогорието ще имат ново интересно място за забавление, а това значително би повишило и туристическия потенциал на региона.

За ръководството на Община Разград е изключително важно мнението на жителите на общината и затова искаме заедно да изберем мястото, където може да се изгради този атракцион. От двата проекта сме се спрели на Adventure Hub – атракция с форма, наподобяваща дърво, висока 28 метра, с размери в основата 10 на 10 метра. Подробности можете да видите в линка по-долу.

YouTube

От общината очакват предложения от гражданите къде да бъде изградена новата атракция за децата и младите хора от Разград до 20 февруари. Те ще бъдат обсъдени от работна група под ръководството на заместник-кмета Мирослав Грънчаров, след което ще бъде попълнена формата за кандидатстване.

Предложения могат да бъдат изпращане на официалната страница на Община Разград във Facebook – https://www.facebook.com/razgrad/

Здравейте, Община Разград обмисля възможностите да се включи в инициативата за изграждане на уникален атракционен…

Posted by Община Разград on Friday, February 5, 2021

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе