Дневен хороскоп за 9 февруари

Овен

Днес използвайте първата част на деня за планиране и за довършване на стари задачи. Колкото е по-динамична и по-енигматична работата Ви днес толкова повече ще Ви увлича и толкова по-добре ще се справите. Утре не бързайте – в противен случай бъдете готови да платите с нерви и пари. А колко влюбени ще се чувствате утре…. Семейството и приятелите Ви биха желали да прекарат с Вас повече време, не им отказвайте подобно благоволение и без друго в утрешния ден за какво друго може да си мечтае човек. В здравословен аспект добре ще Ви се отразяват плуването и водните процедури. Гледайте с оптимизъм на бъдещето, звездите показват, че нещата се подреждат и без вашата намеса.

YouTube

Телец

Днес интуицията Ви е особено изострена, използвайте я по предназначение. В близките дни не очаквайте приходи. Грижете се добре за здравето си и избягвайте да се въвличате в конфликти. Съзидателната Ви работа, нови проекти и дейност, която започвате сега ще бъдат успешни. Любимия човек ще Ви прости мимолетния флирт, но не прекалявайте с търпението му. Предстои Ви желана промяна в личен план, която неминуемо ще засегне благотворно и семейството ви. Днес дайте инициативата на другите.

Близнаци

Днес имате куп неща за вършене. В службата си не е разумно да се мяркате пред очите на шефа, все ще Ви намери някоя работа или пък вие ще трябва да похапнете от плодовете на лошото му настроение. От една дейност можете да изкарате пари, стига да получите одобрение. Ваш близък от обществените среди ще се намеси своевременно. Не пренебрегвайте физическото си и психическо равновесие, ако искате да имате успешни реализации. Любовните преживявания ще са повод за емоция. Утре свършете важното и неотложното до обяд.

Рак

Вторник ще е доста активен и динамичен за почти всички Раци, но ще бъде успешен и ползотворен за реализацията на материалните Ви цели. В сферата на финансите също се въздържайте от импулсивни действия и не харчете пари необмислено. Необвързаните представители на знака може да срещнат нова любов, но ако това се случи след средата на месеца, имайте предвид, че отношенията или ще забуксуват, или няма да се развият веднага. Ще се чувствате добре.За да се радвате на добро здраве, стремете се към умереност в поведението си и поддържайте баланс. Важността на въпроси, свързани със семейството, бизнеса и образованието ще Ви направят по-забързани и активни. Деловите контакти са затруднени, защото не искате да прекъсвате работата си. Обмисляйте спокойно всичко, което предприемате.

Лъв

Вторник бележи началото на плодотворен етап, но едновременно с това ясно подчертава да не се заемате с важни дела утре, защото е голяма вероятността да не постигнете успех. Днес ще сте много приятна компания за общуване и особено ще Ви върви в любовните връзки. Добре ще е днес да се погрижите за здравето си: изграждайте у себе си полезни навици, разхождайте се сред природата. При добро стечение на обстоятелствата съвсем скоро ще предприемете пътуване в чужбина, свързано с работата Ви. Радвате се чудесни отношения в семейството, което ще Ви помогне да си починете вечерта и да се заредите с нови сили. Помислете по въпроса как да изкарате повечко пари отгоре. Гледайте по-философски на света и се осланяйте на съдбата си, тя няма да Ви изостави.

Дева

Днешният ден ще Ви обещава големи промени в живота. Не отказвайте предложения за допълнителна работа. Благоприятен ден за разрешаване на въпроси от семейно и имуществено естество, за реализация в деловата сфера и за парични печалби. Очаква Ви нова любов. Избягвайте да влизате в конфликти с колегите на работното си място и се грижете добре за здравето си – заниманията със спорт ще Ви се отразяват благотворно. Това е денят, в който е хубаво да покажете почитта си към семейството, направете някои мил жест, ще трогнете всички. Днес проведете консултации.

Везни

Днес интуицията Ви е особено изострена, използвайте я по предназначение. Не оставяйте любовта да си отиде, имате сили да я спрете. Жените от зодията се налага да преживеят напрежение, което може да се отрази на здравето им. Днес е Вашият ден да участвате в споделяне проблемите на битието. Освен това съдбата ще толерира смелите Ви ходове и с лекота ще печелите пари и приятели. Днешният ден ще е подходящ за пътувания, за срещи и разговори, за старт на обучение, ако тази тема е актуална за Вас. В крайна сметка вдругиден всичко ще бъде наред.

Скорпион

Вторник ще е доста активен и динамичен за почти всички Скорпиони, но ще бъде успешен и ползотворен за реализацията на материалните Ви цели. Ярки любовни постижения. Днешният ден ще е подходящ за бизнес и за разрешаване на финансови въпроси. Умората от последните дни се отразява на всичко около Вас – работа, емоции и семейството.Задължително е да намерите време и за почивка поне вечерта. Пазете се от силни емоции, за да не Ви попречат на работата. Направете нещо полезно и практично за емоционалното и физическото си здраве. В заключение Вторник не блести с нищо особено, но е един от дните, през който имате шанс за успешна реализация.

Стрелец

Вторник говори за много удобства, а преобладаващата част от Стрелците са склонни да се съобразят с тях и ще демонстрират въздържаност.В много случаи дори и чиста енергия. Вторник е благоприятен ден за реализация на делови и лични цели и ще Ви радва с подчертан успех. Умората от последните дни се отразява на всичко около Вас – работа, емоции и семейството.Задължително е да намерите време и за почивка поне вечерта. Днес се движете повече и общувайте активно с околните. Утре използвайте личните си умения и таланти, за да се подсигурите финансово. В любовта чувствата са смесени, но за момента липсва надеждност. Не пропускайте да отделите време, което да посветите само на себе си, ако имате нужда от това.

Козирог

Днешният ден ще е сполучлив, но някой недобронамерени коментари по ваш адрес може да предизвикат гнева Ви през този вторник. Обърнете внимание на дома си и се заемете с неотложните ремонти. Към парите също трябва да подходите разумно. Днес денят е добър за рутинни дела, както и да положите грижи за здравето си. Любовта ще Ви помогне, не я отблъсквайте. Времето вече е подходящо за пътувания, за работа или контакти с хора в чужбина. Съвършенство и перфекционизмът, дори в дребните детайли определят поведението Ви днес.

Водолей

Вторник ще е интересен ден за голяма част от представителите на зодията. Малко по-нервен е утрешния ден , защото е свързан с даване на пари, а това никому не е приятно. Градивното и перспективно начало във Вас ще се изяви и ще постигнете забележителен напредък в работата си. Обърнете внимание на децата и на любимите си хора. Ярки любовни постижения. Днес денят е добър за рутинни дела, както и да положите грижи за здравето си. Бъдете ведри и отговорни към себе си.

Риби

Вторник говори за много удобства, а преобладаващата част от Рибите са склонни да се съобразят с тях и ще демонстрират въздържаност.В много случаи дори и чиста енергия. Сутринта обърнете внимание на семейството си, което има нужда от Вашата подкрепа. Ще сте настроени по-скоро любовно, но щом Ви се обадят приятелите ще забравите всичко и ще тръгнете с тях, където Ви завее вятъра (малко неприсъщо за Вас). Добре би било вторник да посветите на рутинни занимания и дела, както и да се погрижите за здравето си, следвайте полезните си навици, спазвайте добър режим, спортувайте. Анализирайте действията си. Имате творчески период. Продуктът, които може да създадете е достатъчно качествен за да Ви донесе слава и пари. Днес всичко тръгва по вода.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]viber

Върни се горе