Приключи ремонтът на Средношколското общежитие за близо 1 милион лева

Областният управител Гюнай Хюсмен провери на място как е извършен ремонта на Средношколското общежитие в Разград. Хюсмен се увери, че фирмата „Стил – Пашев и син“ е изпълнила качествено всички заложени в проекта дейности, включващи подмяна на остарялата дограма, измазване и боядисване на стените, поставяне на ламинат, нова хидроизолация на покрива, подмяна на парната инсталация и др. Настанените в общежитието подрастващи спортисти увериха областния, че условията в сградата вече са много по-добри.

YouTube

Ремонтът на Средношколското общежитие е на обща стойност близо 1 милион лева. Средствата са осигурени от Министерството на образованието и науката. „В някои части на сградата ремонтни работи не са извършвани от 40 години. Благодаря на премиера Бойко Борисов, че за пореден път помогна, за да имат нашите деца добри условия за подготовка и живот“, заяви Гюнай Хюсмен. Той добави, че е удовлетворен от работата, която са свършили строителите.

Ремотните дейности в Средношколското общежитие започнаха на 11.08.2020 г. и бяха приключени в договорения срок от 6 месеца.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе