Приключи ремонтът на Средношколското общежитие за близо 1 милион лева

Областният управител Гюнай Хюсмен провери на място как е извършен ремонта на Средношколското общежитие в Разград. Хюсмен се увери, че фирмата „Стил – Пашев и син“ е изпълнила качествено всички заложени в проекта дейности, включващи подмяна на остарялата дограма, измазване и боядисване на стените, поставяне на ламинат, нова хидроизолация на покрива, подмяна на парната инсталация и др. Настанените в общежитието подрастващи спортисти увериха областния, че условията в сградата вече са много по-добри.

Ремонтът на Средношколското общежитие е на обща стойност близо 1 милион лева. Средствата са осигурени от Министерството на образованието и науката. „В някои части на сградата ремонтни работи не са извършвани от 40 години. Благодаря на премиера Бойко Борисов, че за пореден път помогна, за да имат нашите деца добри условия за подготовка и живот“, заяви Гюнай Хюсмен. Той добави, че е удовлетворен от работата, която са свършили строителите.

Ремотните дейности в Средношколското общежитие започнаха на 11.08.2020 г. и бяха приключени в договорения срок от 6 месеца.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]Присъедини се към нашите Facebook групи

Новини Разград
Новини Завет
Новини Исперих
Новини Кубрат
Новини Лозница
Новини Цар Калоян
Новини за Лудогорец
ЖК "Орел" - гр. Разград
кв. Бели лом - Разград
ЖК "Освобождение" - Разград
Новини - Североизточна България
Пътна обстановка и ПТП-та в област Разград
Върни се горе