Дневен хороскоп за 13 февруари

Овен

Днес интуицията Ви е особено изострена, използвайте я по предназначение. В семейството ще има разбирателство и там вие ще намерите всичко, от което се нуждаете. В събота отделете повече време да се погрижите за здравето си: следвайте полезни навици, спазвайте балансиран режим. Ако вече имате постоянен партньор, преценете дали си струва да се хвърляте в нова любовна авантюра. От неочаквано място може да получите пари. Днешният ден ще е подходящ за пътувания, за срещи и разговори, за старт на обучение, ако тази тема е актуална за вас. В заключение Събота не блести с нищо особено, но е един от дните, през който имате шанс за успешна реализация.

YouTube

Телец

В събота заложете на повече движение, на срещи и разговори, на общуването си с околните. В дома си избягвайте да влизате в конфликти. Ако дълго време не сте могли да оправите отношенията си с някого, днес това може да стане. Моментът не е благоприятен за пътувания, за работа или контакти с хора в чужбина, както и за водене на важни преговори. Не е лошо да се погрижите за здравето си,но не прекалявайте с натоварването. Може да спечелите допълнителни пари от преподавателска и консултантска дейност. Днешният ден ще е свързан с преобразуване на космическата енергия.

Близнаци

В събота внимавайте да не възникнат неразбирателства с приятели, с любимите Ви хора и с децата. Възможно е да Ви потрябва значителна сума пари, а това може да предизвика разногласия в семейството.Помислете още веднъж какви са приоритетните Ви нужди, от лукса в този момент трябва да се откажете. Бъдете милостиви – дайте работа и изява и на някой друг. Грижете се за здравето си – добре ще Ви се отразят почивка и водни спортове или процедури. Днес в любовен план е потребно да стоите настрана от всякакви клюки и интриги. Ще Ви е малко трудно да балансирате между семейството и желанията си за по-свободен живот. Бъдете великодушни към онези, които Ви отстъпват, по това ще Ви уважават и следват.

Рак

Събота не е еднозначен ден за Раците. Грижете се добре за здравето си, почивайте си достатъчно и проявявайте умереност. Ако дълго време не сте могли да оправите отношенията си с някого, днес това може да стане. Трудно е да се каже какви точно въпроси ще излязат наяве, защото те зависят от вашето лично отношение към парите, от това за какво и как ги използвате. Днешният ден ще е чудесен за Вас и за Вашите близки. Динамиката на утрешния ден ще повиши емоционалната Ви възбудимост, което може да се отрази благоприятно на отношенията и работата Ви днес. Бъдете бдителни и се предпазвайте от финансови загуби.

Лъв

Събота ще е благоприятен ден за Лъвовете, но за момента при Вас ситуацията е доста напрегната, макар че всичко изглежда спокойно и надеждно. Време е да се погрижите за здравето си: започнете диета и правете пречистващи процедури. Събота ще е нервнен и неприятен ден за онези представители на Лъв които очакват да реализират финансови постъпления от определена дейност. Не проявявайте неоснователна ревност, обуздайте чувството си за собственост. Ще имате по-скоро домашни ангажименти и грижи около семейството. Ако Ви е възможно, отложете присъствието си на работното си място. Бъдете внимателни в думите и действията си. Отнасяйте се внимателно към новите си познатите и приятели.

Дева

В чудесно състояние на духа са повечето от Девите през утрешния ден. Днес в любовен план е потребно да стоите настрана от всякакви клюки и интриги. Ще се чувствате добре.За да се радвате на добро здраве, стремете се към умереност в поведението си и поддържайте баланс. Ще Ви е малко трудно да балансирате между семейството и желанията си за по-свободен живот. Предстои Ви ден на емоции, изискващ задължителен анализ на работата Ви до момента.При необходимост потърсете помощта на близките си и на Вашите колеги. Имате пари, не търсете повече. Бъдете деликатни, но твърди.

Везни

Събота ще е интересен ден за голяма част от представителите на зодията. Времето е подходящо най-вече за рутинна работа и за изпълнение на обичайните Ви задачи и ангажименти. Добре ще през днешния ден да отделите внимание на партньора/партньорката си, да се погрижите за здравето си, да спортувате активно. Ще получите вест за парично възнаграждение, което ще Ви зарадва в началото на следващата седмица. Радвате се чудесни отношения в семейството, което ще Ви помогне да си починете вечерта и да се заредите с нови сили. Целеустремеността Ви е гаранция за успех, стига да не изпадате в крайности.Част от Вас все пак са доста привлекателни и през целия ден ще сте обект на нечие ухажване.Не идеализирайте ситуацията.Опитват се да спечелят вниманието Ви по-скоро за да направите услуга, отколкото за да Ви предложат начало на любовна връзка. Бъдете много внимателни към жена, която се опитва да Ви предлага големи неща, но нищо няма да излезе от това.

Скорпион

Днешният ден ще е благоприятен за самооценка. В утрешния ден Ви очакват нови предложения.Не бързате да инвестирате получените пари. Интересите Ви днес ще са свързани предимно със семейството. Утрешният ден ще е подходящ за занимания с изкуство. Целеустремеността Ви е гаранция за успех, стига да не изпадате в крайности.Част от Вас все пак са доста привлекателни и през целия ден ще сте обект на нечие ухажване. Не идеализирайте ситуацията.Опитват се да спечелят вниманието Ви по-скоро за да направите услуга, отколкото за да Ви предложат начало на любовна връзка. В интерес на работата и професионалното Ви развитие е да запазите позитивното си отношението, без да прехвърляте отговорности върху други хора. Гледайте на грешките си, като на възможност да се усъвършенствате и да продължите напред.

Стрелец

В събота не се претоварвайте. Ще Ви се струва, че нищо не е както трябва. На това отгоре и парите ще изтичат между пръстите Ви и то за неща, без които няма как да минете. Грижите по семейството ще отстъпят място на по-вълнуващи занимания, на които ще се отдадете с желание. Днешният ден ще е благоприятен за пътувания, за контакти или работа с хора в чужбина, както и да стартирате обучение. Отнесете се с внимание и изразете любовта си към хората, които обичате. Днешният ден ще може да е по-напрегнат, така че си дайте необходимата почивка и отделете време за дейности, които Ви зареждат и обичате да вършите. Бъдете оптимисти.

Козирог

Днешният ден ще блести с особен успех за Козирозите. Утре трябва да избягвате пътувания, работа или контакти с хора в чужбина, а в дома си – конфликтните ситуации. Днес нещата ще се развиват доста бързичко. Най-добре е, ако успеете да се разходите малко сред природата, така ще вложите най-добре енергията, която напира отвътре. Семейството и приятелите Ви биха желали да прекарат с Вас повече време, не им отказвайте подобно благоволение и без друго в днешния ден за какво друго може да си мечтае човек. Обземат Ви силни страсти и желания, няма да е лесно за владеете емоциите си, а любовта и чувството Ви на привързаност преминават на ново ниво, където преобладават крайностите и дано да са в положителен вариант за вас. Има шанс да спечелите пари и ако мислите в тази насока наистина може да откриете начин за прилично възнаграждение. Бъдете много внимателни към жена, която се опитва да Ви предлага големи неща, но нищо няма да излезе от това.

Водолей

Събота може да се определи като труден и неприятен ден, за мнозина тъй като е свързан с кавги и противоречия. Жените от знака ги очаква интересна среща. Не е изключен нов любовен роман или възраждане на стара романтична връзка. Днешният ден ще е подходящ да направите промени в обкръжението си. Не посягайте към финансовите спекулации. Ще последват тежки проблеми. Обърнете внимание на дома си и на здравето си днес. Днешният ден не е добър за пътувания, за работа или контакти с чужденци. Бъдете внимателни в думите и действията си. Отнасяйте се внимателно към новите си познатите и приятели.

Риби

Събота говори за много удобства, а преобладаващата част от Рибите са склонни да се съобразят с тях и ще демонстрират въздържаност. В много случаи дори и чиста енергия. Бъдете внимателни ако оформяте финансови документи, ако са свързани с предстоящи инвестиции в нови проекти. Бъдете искрени с партньорите си и не се опитвайте да им отнемете личната територия. Приемете новите предложения за работа, дори и да Ви се струва, че ще започнете да ги осъществявате след време. Голяма ще бъде радостта Ви от предстоящо събитие. Добре би било да се погрижите за здравето си. Бъдете великодушни към онези, които Ви отстъпват, по това ще Ви уважават и следват.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе