Премиерът с посещение в Разград и Исперих (ВИДЕО)

Премиерът Бойко Борисов бе на посещение днес в Разград и Исперих.

Заедно с обласния управител на Разград Гюнай Хюсмен той посети болницата в Исперих и се срещна с доктор Абдулах Заргар, който вече е български гражданин. „Той има голям принос за българското здравеопазване и за успешното управление на болницата в Исперих. В този казус институциите отново доказаха, че могат бързо и адекватно да решават проблемите на гражданите. Благодаря и на доктор Заргар за професионализма и отдадеността. Уверен съм, че той ще продължи да бъде все толкова обичан и грижлив лекар“, сподели премиерът.

YouTube

Премиерът обяви, че правителството ще спази ангажимента си и ще отворим заведенията на 1 март. Нивата на заболеваемост у нас са добри. Затова утре в малките населени места в училищата се връщат присъствено всички ученици.

До края на месеца болниците ще получат парите за увеличение на заплатите, както и парите за медиците на първа линия. С 50 милиона лева за първи път държавата в края на миналата година финансира и общинските болници, които откриха COVID отделения. Близо 500 000 лева от тях получи болницата в Исперих. „В Исперих и района с помощта на правителството значително е подобрена инфраструктурата. Тук всички училища и детски градини са санирани“, заяви още премиерът.

Отварят заведенията на 1 март

Премиерът посети съюо и новопостроената църква в Разград.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

dm petroleum

Върни се горе