Емпатистите от Кубрат: Добротата е над всичко. Няма истинска радост без доброта

В международния ден на добротата 17 февруари, кубратските емпатисти към МКБППМН-Кубрат и възпитаници на езиковата школа  с ръководител “Dreamland” Румяна Тодорова излъчиха своето послание за добротата и се обединиха около разбирането, че добротата трябва да се празнува всеки ден. Символична картичка с най-вдъхновяващи мисли за добротата като  ценна нравствена добродетел подготвиха кубратските ученици и изработиха профила на добрия ученик.

YouTube

Добрият ученик е уважителен, внимателен, отговорен, проявява съчувствие и толерантност, загрижен, помага при нужда и необходимост и др. коментираха малките възпитаници в деня на добротата и си пожелаха, да говорят много по-често по темата, защото тя носи радост , усмивки и напомня, че добротата е ГОЛЯМА СИЛА!

Езиковата школа в Кубрат е сред новите партньори на МКБППМН-Кубрат и са сред доброволците-участници реализирането на превантивно-оброзователната програма на местната комисия „Ценности и добродетели“.

А самото доброволчество е  показател за добротворчество и добра постъпка, която показва колко широко понятие е Добротата и тя не може да се ограничава…

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе