Модни дамски пижами – уютни и стилни модели за пълноценен отдих

Коя жена не иска да изглежда красиво. Не само на работа, но и у дома. Даже и през нощта, като облече удобни и красиви пижами.  Съвременните пижами не са само и просто поредният домашен комплект дрехи, в които ще се чувстваме топло и комфортно, а цяла философия, показваща, че жената може да е красива дори в уютното легло.

Модните модели и цветове на женските пижами са подчинени на една главна цел на дизайнерите – да подчертаят женствеността и грацията на нежната половинка на човечеството. Много разкош, много изящество, превъплътени в модели от коприна, атлас, муселин, батист, памук, трикотаж и други. Прости, лаконични силуети, нежна дантела и чудесен дизайн превръщат всеки модел в образец на дизайнерската мисъл.

YouTube

Днес пижамата е неотменен спътник на домашния гардероб. Модните решения са толкова комфортни, че в една чудесна пижама може да прекараш уютно не само нощта, но и голяма част от деня. Не случайно редица модни колекции представят масово дрехи в пижамен стил. Те са удобни и невероятно стилни и чудесно се вписват в забързаното ежедневие.

Специалистите твърдят, че приятната и комфортна пижама помага за по-бързо заспиване и за по-пълноценна нощна почивка. Важно е изделието да е правилно подбрано, за да не създава дискомфорт в съня. А и преобличането в пижамата емоционално успокоява, подготвя за сън. И , тъй като идва студеното време, нека да споменем първо топлите пижами. Комплекти от полар, плюш, ватирани или меки трикотажни модели с блуза и панталон с ластик или риза и свободен панталон. Прекрасен избор за зимните нощи, когато всеки иска да се чувства уютно и комфортно, хавлиената пижама ще свърши чудесна работа. Тъй като искаме зимата максимално да покрием тялото си, зимните модели пижами са представени с дълги панталони и ризи или блузи с дълги ръкави. Тук е мястото да споменем, че в продажба са множество различни и индивидуални модели, като тези, за кърмещи майки, но за тях ще говорим в друга статия.

После идва ред на дамските копринените пижами – връх на женската грация. С различни модели и дизайн, те , заедно с комплектите от атлас , изглеждат великолепно. Меки са на допир и не се наелектризират. Къси или дълги, по-семпли или богато декорирани, с панталон и риза или топ , те са изискани и стилни.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе