Мария Бакалова пред W Magazine: Знаех кой е Руди Джулиани

Снимка: wmagazine / Instagram

Българската актриса Мария Бакалова даде кратко интервю пред американското списание W Magazine. Тя говори за участието си в продължението на “Борат” на Саша Барън Коен, което я направи една от новите звезди в Холивуд. Родената в Бургас актриса е първата българка, номинирана за “Златен глобус”, напомнят от дамския сайт “Хубава Жена”.

Пред списанието Мария Бакалова говори за една от най-противоречивите сцени във филма, а именно интервюто ѝ с Руди Джулиани – адвокат на Доналд Тръмп и бивш кмет на Ню Йорк. Както вероятно знаете, след интервюто Бакалова и Джулиани се качват в хотелска стая, като за щастие, нищо повече не се случва там.

YouTube

Българката споделя, че е знаела кой е Джулиани и го е проучила добре преди интервюто във филма.

“Да, знаех кой е Руди Джулиани заради атентатите от 11 септември. Но аз не съм американка и не съм наясно с американската политическа система. Като актриса обаче знаех, че за целия филм, за цялата продукция тази сцена бе много важна. Поради това дадох всичко от себе си, за да науча колкото е възможно повече за Руди Джулиани. Трябваше да се подготвя така, сякаш съм най-голямата му фенка!”, споделя българката.

В същото интервю тя казва, че се е чувствала нервна почти през цялото време на снимките и особено в моментите, когато Саша Барън Коен не е бил до нея. Той обаче ѝ е дал ценен съвет – да използва тази нервност и да я направи част от актьорската игра.

Церемонията за връчване на 78-ите награди “Златен глобус” ще се проведе на 1 март в Бевърли Хилс, Калифорния. В същата категория с Мария Бакалова, номинирани са актрисите Кейт Хъдсън, Мишел Пфайфър, Розамунд Пайк и Ана Тейлър-Джой.

В момента българката е в изчакване на следващ ангажимент, като можем да бъдем сигурни, че такъв ще последва в най-скоро време.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе