Възраждане – Разград с грижа за масовия спорт

Възраждане – Разград ви кани на отворена футболна среща, която ще се проведе тази събота (13.03) от 11:00 часа на спорното игрище в хотелски комплекс „Островче“.

Тя ще се проведе като стартова акция от серия предстоящи спортни събития  които ще имат за цел да ангажират младежите от региона с участие в различни спортни дейности. Ние от Възраждане с пълна убеденост изповядваме максимата, че здрав дух се гради в здраво тяло. С оглед на все по-сложната епидемична обстановка в страната и мерките, обвързващи и ограничаващи редовните спортни тренировки, смятаме, че българските младежи заслужават да им бъде предоставена допълнителна възможност да излизат на въздух и да спортуват. На принудителното нездравословно ежедневие в електронна среда трябва да се намери адекватно противодействие, което да носи както удовлетворение на младите хора, така и да спомага за осъществяването на социален контакт с техни връстници и други спортни ентусиасти.

YouTube

Заповядайте на футболната среща в събота от 11:00 часа, където можете да се запознаете и с нашата политическа програма за развитие на младежта и спорта!“

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!

/Платена публикация/

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе