Консултации за съставите на подвижни избирателни секции ще се проведат в Община Разград утре

снимка: Papalin4o Photography

Консултации за определяне на съставите на подвижна избирателна секция (при условията на чл. 37, ал. 1 и ал. 2 от Изборния кодекс), подвижни избирателни секции за гласуване на избиратели, поставени под задължителна карантина или задължителна изолация, съгласно Закона за здравето и секционна избирателна комисия в COVID отделение в лечебно заведение за изборите за народни представители на 4 април 2021 г. ще се проведат утре, 19 март, в Община Разград.

За участие в консултациите, насрочени от Кмета на Община Разград Денчо Бояджиев, са поканени представители на парламентарно представените партии и коалиции в 44-ото Народно събрание и представители на коалицията, която има избрани с нейната кандидатска листа членове на Европейския парламент от Република България, но не е парламентарно представена.

YouTube

Консултациите започват в 9,30 ч. в зала 308 на Община Разград. На тях ще се определят съставите на общо 9 секционни комисии – подвижна секционна комисия за избирателни с трайни увреждания; секционна комисия в Районна служба „Изпълнение на наказанията“-Разград; секционна комисия в МБАЛ“Св. Иван Рилски“; секционна комисия в COVID-отделението на МБАЛ“Св. Иван Рилски“; пет подвижни секционни комисии за гласуване на избиратели, поставени под задължителна карантина, всяка от тези комисии е с различен обхват, включващ по няколко избирателни секции в Разград и по няколко села от общината.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]viber

Върни се горе