Отворена среща на Възраждане с граждани в Разград

Днес от 18:00 часа, в град Разград хотел „Централ”, Конферентна зала, ще се проведе среща на граждани с  Ивайло Хъневски, водач на Възраждане за 18 МИР Разград и Цончо Ганев, зам.-председател на Възраждане.

Ивайло Хъневски е водач на листата на Възраждане за град Разград. Родом е от града, а висшето си образование завършва във Висше военноморско училище „Н.Й. Вапцаров“- гр. Варна със степен магистър по “Корабоводене за търговския флот“. Към момента се реализира професионално като помощник-капитан.

YouTube

Цончо Ганев е с висше икономическо образование. Завършил е специалност „Икономика на търговията” в Стопанска академия „Д.А. Ценов” гр. Свищов. Професионалният му път включва мениджърски позиции в международни компании. Там натрупва управленски и организационен опит, умение да ръководи и създава екипи от добре мотивирани професионалисти. Дейността му е свързана с високи успехи, отлични резултати и задълбочени познания на бизнес средата в България.

Във Възраждане е от създаването на политическата организация и е един от идеолозите ú. Днес е част от Националния комитет на Възраждане и заема позицията на заместник-председател.

На срещата днес ще бъдат обсъдени, както национални, така и регионални теми, които зависят от държавата. Политическа партия Възраждане се намира под номер 5 в интегралната бюлетина и е една от малкото алтернативи пред избирателя, който иска  да предизвика промяна на ситуацията в България. Ако българските граждани дадат доверието си на Възраждане, ще получат народни представители, загрижени за българския народ. Хора с професионален опит в различни направления, част от тях с международен опит в своите сфери, които имат познанията да допринесат добри практики при създаването на закони. И най-важното и основното, което отличава Възраждане от всички останали е, че нашите кандидати не са управлявали през прехода. Нито един от тях не е бил на държавен пост и не е участвал в съсипването на държавата през последните 30 години. Нашите кандидати са хора-родолюбци, доказали се в своята професионална област, които се занимават с политика, защото сами са потърпевши от ситуацията в България и искат да я променят.

Заповядайте довечера (18 март 2021 г.) в град Разград, хотел „Централ”, Конферентна зала, за да се срещнете с кандидатите за народни представители на Възраждане, които ще намерите под номер 5 в интегралната бюлетина. 

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!

/Платена публикация/

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе