„Възраждане“ проведе втора отворена среща с граждани, гостува и зам.-председателят на партията

На 18 март политическа партия „Възраждане“ организира втора отворена среща с граждани в град Разград.

Специален гост на събитието бе Цончо Ганев, който е зам.-председател и един от идеолозите на партия Възраждане. Цончо Ганев е завършил „Икономика на търговията” в Стопанска академия „Д.А. Ценов” гр. Свищов. Професионалният му път включва мениджърски позиции в международни компании, където натрупва управленски и организационен опит. Дейността му е свързана с високи успехи, отлични резултати и задълбочени познания на бизнес средата в България.

YouTube

На събитието присъстваха и Ивайло Хъневски – водач на листата на ПП Възраждане за град Разград. Той e завършил Висше военноморско училище „Н.Й. Вапцаров“- гр. Варна със степен магистър по “Корабоводене за търговския флот“. Участие взеха също и Мариана Динкова, която е втора в листата на Възраждане и Пламен Петров, трети в листата на партията.

На срещата с граждани бяха обсъдени както национални, така и регионални теми, които зависят от държавата:

  • Здравеопазването в България
  • Съдебната система в България и промените, които трябва да бъдат направени
  • Състояние на бизнеса по време на пандемията от COVID-19
  • Премахване на ДДС на основните хранителни продукти

„Влизайки в следващия парламент бихме искали да покажем, че националните интереси могат да бъдат защитавани.Също така за нас е изключително важно да върнем семейството като основна градивна единица в нашето общество.“, сподели Цончо Ганев пред гражданите.

Възраждане ще работи за укрепването на семейството като институция и като основна клетка на българското общество. Традиционната етика, морал и ценности следва отново да намерят място в нашето общество и да подпомогнат семействата в желанието им за създаване и отглеждане на деца.

Ако българите дадат доверието си на Възраждане и гласуват с номер 5 в интегралната бюлетина на изборите на 4 април 2021 г., ще получат родолюбиви българи в народното събрание. Хора, които познават не само проблемите, но и имат стратегия за разрешаването им.  Народни представители, които не са управлявали страната ни до момента, и получавайки тази възможност ще служат на българския народ.

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!

/Платена публикация/

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе