Дневен хороскоп за 20 март

Овен

Днес интуицията Ви е особено изострена, използвайте я по предназначение. Предстои Ви важна среща с личност, която не познавате много добре, но се интересува от работата ви. Проблеми се очертават и за тези, които ще насочат вниманието си в любовната сфера. Безкористната Ви помощ към човек, с когото не сте много близки ще предизвика буря от положителни емоции и израз на благодарност. Основателно ще насочите интересите си към сегменти, в които владеете положението, от там ще дойдат и парите. Бъдете активни в спорта. Гледайте с оптимизъм на бъдещето, звездите показват, че нещата се подреждат и без вашата намеса.

Телец

В състояние сте да предвидите събитията и да се възползвате от тях. Очаквани парични постъпления вероятно ще се отложат за няколко дни. През събота ще е добре да се подложите на пречистващи процедури, да се погрижите за здравето си. Ако сте обвързани или не искате да попадате в сложни ситуации, внимавайте с тайните любовни авантюри. Събота е хубав и спокоен ден, предоставя Ви добри възможности за работа по бъдещи проекти и разкрива шанс така да организирате условията за дейността си, че тя да се развива безпрепятствено. Бъдете по-премерени в думите си, че може да загубите някой приятел, заради недомислие. Бъдете великодушни към онези, които Ви отстъпват, по това ще Ви уважават и следват.

Близнаци

Днес ловко ще се нагаждате според общественото мнение. Бъдете внимателни ако развивате успешен семеен бизнес, защото роднини искат да се присламчат и да работят с Вас. Добър ден за труд, за занимания с бизнес, за работа, свързана с финансови институции, кредити и т.Що се отнася до здравето Ви, добре ще е да направите пречистващи процедури или да спазвате диета. Пазете се от странично влияние, което ще се отрази неблагоприятно на работата Ви. От една дейност можете да изкарате пари, стига да получите одобрение. Любимият човек ще Ви прости мимолетния флирт, но не прекалявайте с търпението му. А и нужно ли е да свършите всичко днес?

Рак

Днешният ден ще блести с особен успех за Раците. Внимавайте, съвсем лекомислено започвате да флиртувате в работата, а това няма да доведе до нищо добро. Умората от последните дни се отразява на всичко около Вас – работа, емоции и семейството. Задължително е да намерите време и за почивка поне вечерта. Може би няма да получите парите, които очаквате и това да Ви направи нервни и сприхави. Затова пък до Вас има хора, които Ви обичат и Ви подкрепят със съветите си. Грижете се добре за здравето си, избягвайте да се обременявате както физически, така и емоционално. Работата ще бъде свършена бързо, благодарение на хитрите Ви идеи, а след това ще се забавлявате в камерна компания. Намерете начин да се отпуснете.

Лъв

Днес девизът на деня е да се прави всичко внимателно, да не се вършат грешки и всичко да се извършва своевременно. Очаква Ви активен ден, в който ще успеете да свършите наистина полезна работа. В събота най-добре ще е да се занимавате със спорт и с творчество. Реализираните финансови сделки ще подобрят бита и психическото Ви състояние, което оказва се, е в пропорционална зависимост от парите. Голяма ще бъде радостта Ви от предстоящо събитие. Внимавайте какво приказвате и се постарайте да спечелите благоразположението на хората около вас. Ако отлагате трудните занимания, те няма да станат по-лесни.

Дева

Събота е, а Вие имате толкова много неща за вършене и довършване. Професионалната Ви, творческа и интелектуална работа през събота ще бъде повлияна от добрата енергетика и без голямо натоварване ще отхвърлите повече задачи. При някои то определено се свежда единствено до любовната взаимност. Днешният ден ще е благоприятен за приятни събирания с колеги, а в личен план – да се погрижите за здравето и за тонуса си. Грижете се за спокойствието си. С парите всичко е наред – може да Ви се наложат допълнителни разходи, но те няма да се отразят на бюджета Ви. Днес дайте инициативата на другите.

Везни

Днес интуицията Ви е особено изострена, използвайте я по предназначение. Помислете как да изненадате приятно семейството си. Обърнете внимание на партньора си, ако сте го наранили, не се колебайте да се извините и да направите нещо специално за него. Очаквани парични постъпления няма да пристигнат на време, а това ще отложи за известно време скъпа покупка или сделка, свързана с имущество. Днешният ден ще е благоприятен за нови делови запознанства. На здравето Ви добре ще се отразяват плуването и водните процедури. Днес е време да си дадете почивка и да се порадвате на живота.

Скорпион

Събота е твърде ползотворен ден и ще радва Скорпионите със значителен успех и предимства при осъществяване на целите в различните социални сектори. Харченето на парите е спорен въпрос, всеки има различно мнение за това кой и колко трябва да харчи. Някои ще поставят началото на нова любовна връзка, която се характеризира с динамично развитие, интензивна емоционалност и сърдечна пълнота. Здравето няма да Ви създава проблеми, не приемайте всяко неразположение за признак на болест. Обърнете по-голямо внимание на работата и на колегите си. Днешният ден ще е чудесен за Вас и за Вашите близки. Намерете начин да се отпуснете.

Стрелец

Събота е спокоен ден, приветлив и материално успешен за Стрелците. Повечето от Вас имат шанс да спечелят бонус, повишение, друг подарък от съдбата. Но ако съществува стари дългове или иман нещо неясно, скрито около паричните Ви потоци, онова, което имате-общо, то ще се изясни, още през първите дни на седмицата. Отнасяйте се внимателно към съвместната работа с Вашите колеги, ако се е наложило да я започнете сутринта в празничния ден. Днешният ден ще е подходящ за посещение на зъболекар и за разни разкрасителни процедури. Ако опитите Ви да спечелите сърцето на някой не успяват, не се отказвайте. В семейството назряват въпроси, чиито решения изискват да сте по-активни. Гледайте на грешките си, като на възможност да се усъвършенствате и да продължите напред.

Козирог

В събота отделете време за приятелите си и за хобитата си. Радвате се чудесни отношения в семейството, което ще Ви помогне да си починете вечерта и да се заредите с нови сили. Жените от зодията може да намерят хитър начин да си осигурят пари и за лични неща, да си купят нещо хубаво и скъпо. Днес ще имате шанс да се разкриете пред друг човек и да изпитате истинска интимност с него. Възможно е днешния ден да е натегнат: грижете се добре за здравето си, не се претоварвайте и избягвайте да влизате в конфликтни ситуации на работното си място. Очаквайте неочакваното в тази област – може да получите повишение, да се открие възможност да се изявите по нов, различен начин или дори нещо още по-радикално – да започнете напълно нова работа. Гледайте с оптимизъм на бъдещето, звездите показват, че нещата се подреждат и без вашата намеса.

Водолей

В чудесно състояние на духа са повечето от Водолеите през днешния ден. Бъде съобразителни и не се отпускайте, предстои да вземете важни решения, свързани и със семейството Ви. Опитът показва, че диалогът е важен и помага. Любовните преживявания ще са повод за емоция. Не прекалявайте с похапването. Схемата на работа Ви е ясна и точно сега няма причини да се провалите, така че бъдете по-инициативни. Ако сте семейни, търсете подходящите форми да изразите любовта към близките си, парите не са достатъчни, когато липсва внимание. Днес е ден за пожелавания, използвайте го правилно.

Риби

Днешният ден ще Ви носи известно настроение. Бъдете милостиви – дайте работа и изява и на някой друг. Днес ще сте много приятна компания за общуване и особено ще Ви върви в любовните връзки. Притежавате много съзидателна енергия, която Ви стимулира под напрежение да постигнете-най доброто, понякога и чрез спонтанно разкрили се пред Вас възможности. Разплита се „възел” свързан с дома и семейството Ви или получавате яснота по подобни въпроси. Събота е успешен ден в значителна степен за Рибите. Сполуката Ви се свързва с реализацията на финансови и материални цели, със сделки и успешни контакти в обществените среди. В повече Ви идва умората, но за нея сами трябва да се погрижите. Днес не е необходимо да се случва нещо важно.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]Върни се горе