Цончо Ганев: „Възраждане“ ще се бори за възвръщане на националния суверенитет

Заместник – председателят и един от идеолозите на полическа партия „Възраждане“ Цончо Ганев бе специален гост на отворената среща с граждани, която се проведе на 18 март  в град Разград. В интервю пред нашата медия той сподели кои са основните  цели на партията и към какво ще се стреми лично той като народен представител.

Господин Ганев, Вие сте един от идеолозите на „Възраждане“, с какво се различавате от другите политически партии?

YouTube

Основното нещо , което ни различава от всички други политически партии е, че моралът и ценностите при нас са водещи. Това, което ние и хората, управляващи тази държава трябва да направим е да се водим от националния интерес. Ние от „Възраждане“ вярваме, че нашето бъдеще и бъдещето на децата ни минават през взимането на национално – отговорни решения. По никакъв начин не трябва да се влияем от това, което е важно за Европа и за презокеанските ни партньори.

Какви ще бъдат основните цели на партията при влизане в следващия парламент?

Основното, за което „Възраждане“ ще се бори е възвръщането на националния суверенитет. Последните 30 години решенията в България се взимат под влиянието на европейските институции и презокеанските ни партньори. Може да се каже, че хората в страната ни не само емигрират, те се „евакуират“ от тук и това е породено от факта, че се води политика, защитаваща корпоративни, бизнес интереси.

Кой според Вас е най-сериозният проблем за страната ни и смятате ли, че бихте се справили с него?

Последните 10 години българчетата, които се записват у нас като такива са малцинство. Това автоматично означава, че след 8 до 10 години в България право да гласуват и да взимат решения ще имат всякакви други хора, но не и такива, които определят себе си за българи. Точно заради това демографската криза е най-големият проблем, който имаме. Няма как да преодолеем демографската криза без да възстановим икономиката по такъв начин, че да създадем условия за хората избягалите от България и те да могат да се върнат.

За какво бихте настоявали като народен представител?

Изключително важно е да върнем семейството като основна градивна единица в нашето общество. Това, което в момента се случва по отношение на семейството и децата за в бъдеще ще бъде пагубно за нас като общество. Важно е и законът за социалните услуги, който беше приет миналата година да бъде отменен.

Чуждестранните бизнеси заобикалят България и това е нещо, което трябва да бъде променено. Имаме няколко примера от последните месеци – Microsoft предпочете да стои завод в Гърция, въпреки че там данъците и наемите са в пъти по-високи от тези у нас. Същото се случи и със завода на Фолксваген. Те избраха да строят завод в държава извън Европейския съюз каквато е Турция. Всичко това зависи от хората, които управляват страната ни.

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!

/Платена публикация/

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе