В община Кубрат текат усилени ремонти по улиците

Строително-ремонтните дейности на улици по населените места в Кубратско текат усилено. Това установи при днешното си посещение в четири от селата на общината кметът Алкин Неби, информират от пресцентъра на Общината.

YouTube

Днес проверка на място бе извършена в селата Задруга, Бисерци, Божурово и Горичево. На проверката присъстваха председателят на Общинския съвет Хюсеин Юмеров, както и кметовете – Шюкрю Назиф от с. Задруга, Алиш Арифов от с. Бисерци, кметът на Божурово Юджел Юсеинов и кмета на село Горичево Ерсен Ибрям. Десетки жители от населените места благодариха за оказаната подкрепа и за разбирането, че голяма част от компроментираните улици в селата наистина се нуждаят от ремонт.

„Въпреки усложнената ситуация покрай пандемията ремонтите не спират. Правим всичко по силите си за доброто на хората. Приоритет пред нас е да положим асфалт там, където изцяло липсва, или никога не е имало такъв“, заяви кметът Неби и посочи още, че Община Кубрат продължава да работи усилено за благосъстоянието на всички свои жители и съграждани.

Ремонтът на улиците, във всички населени места, се осъществява изцяло с финансови средства на Община Кубрат.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе