ВМРО – Разград с инициатива в подкрепа на граждани с българско самосъзнание в Северна Македония

ВМРО – Разград организира акция „Дари българска книга за Република Северна Македония“. Инициативата е част от национална кампания за популяризиране на българската култура на Балканите, в районите с предимно българско население. Книгите ще бъдат предоставени на библиотеки към български културни клубове в Северна Македония.

Целта на дарителската кампания е с нашата обща помощ да се възроди и запази българщината в Северна Македония, където живеят много наши сънародници, които нямат възможност да четат български книги. Четивата трябва да са на български език, като най-голям интерес има към неща, написани от български автори.

YouTube

Ако искате да се включите в патриотичната кауза и да дарите книги може да го направите на 26 март (петък) от 16.00 часа и  на 27 март (събота) от 11 часа в шатра на ВМРО-Разград, която ще бъде разположена на площад „Независимост“ в град Разград (до банка „ДСК“). След тези дати за предоставяне на дарения от книги може да се обръщате към областният координатор на ВМРО за област Разград – г-н Евгени Драганов – тел. 0878 195 815.

Уважаеми съграждани, с Вашата подкрепа за патриотичната кауза, инициативата за запазване на българщината ще успее!

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!

/Платена публикация/

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе