Възраждане: Не разчитай друг да защити вота ти в изборния ден

За трети поредни избори, от Възраждане поставяме на вниманието на избирателя, честността и опазването на вота.  Доброволните застъпници в изборния ден са единствената надежда за честни избори в България. Държавата ни е проядена от корупция и скандали, управляват ни безпринципни и лишени от морал хора, затова само чрез организираните действия на честните и достойни български граждани, можем да запазим обективността на вота в изборния ден.

В трета поредна кампания от Възраждане провеждаме инициативата „Честни избори“  с цел да осигурим достъп на независими български граждани до изборния процес. Щастливи сме, че и други организации след нас поеха подобни инициативи и ги реализират. Вярваме, че това е правилният начин.

YouTube

Изборите са форма на доверие в държавността и администрацията. За съжаление има дефицит на доверието на гражданите на Република България в изборния процес и изборната администрация. Но това не трябва да ни отчайва, а да бъде нашият мотиватор да заявим ясно позициите си и несъгласието си с властта.

На провежданите у нас избори винаги има контингент гласуващи под строй за точно определени, вечно наместени във властта партии. Сред тях са голяма част от служителите в държавните и общински институции, които са политически назначения на ГЕРБ и ВМРО-БНД, на ДПС, членове и симпатизанти на всички партии, които се изреждат през последните години да управляват и да ни лъжат. Всички те до днес доказаха, че са еднакви. Към тях се причислява както етническият вот, който се договаря няколко месеца преди изборите, така и корпоративният вот на работници и служители, водени да гласуват в страх и под строй от „бизнес“ кръговете, близки до управляващите партии, които разпределят „порциите“ в държавата, включително и купеният/продаден вот на платените  застъпници, наблюдатели и пълномощници на партиите, които срещу не наблюдават изборния ден, а гласуват за този, който плаща.

Техният глас е чут. А Вашият?

Единственият начин да ги победим, е да сме повече от тях. Миналото не можем да променим, но бъдещето – можем. Всичко зависи от нас. Предстои да вземем най-отговорното решение за следващите 4 години. Предстои да решим ТЕ ли ще продължат да ни унищожават или НИЕ ще се изправим като един и ще се защитим! ТЕ са десетки хиляди, но НИЕ сме милиони. Днес гласуването е въпрос на самоуважение и инстинкт за самосъхранение.

Гласувайте масово, само така се обезценяват купените и контролирани гласове. Гласувайте с достойнство, с уважение и отговорност към себе си!

Гласувайте по съвест и спрямо достойнствата на кандидатите!

Гласувайте, защото вие ще решите кой с какъв обхват на действие ще работи в следващите години!

Ние от Възраждане  отказваме обремененото статукво да продължава насилствено да отнема правото на свободна воля на народа ни. За да се справим, имаме нужда от всеки отговорен и честен българин – на първо място да гласува, но и да съдейства заедно да проследим дали гласовете ни ще отидат там, където сме ги изпратили.

Не разчитайте друг да защити вашия избор!

Призоваваме ви, присъединете се към нас като доброволци в изборния ден и следете за честността на изборният процес!

От нас ще получите:

Доверие.

Документ, с който ще имате право да участвате в избирателна секция като застъпник/представител.

Обучение как да разпознаете всяка машинация.

От нас няма да получите:

Пари.

Указания за кого да гласувате.

Честните избори зависят от теб!

Свържете се с нас: [email protected]

Възраждане е с номер 5 в интегралната бюлетина! Купуването и продаването на гласове е престъпление!

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!

/Платена публикация/

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе